Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu Bırakıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Yarın Mağlum Okular Açılıyor Smile 2.Dönem Derslere Önem Vermem Lazım Haftasonu Belki Girerim Bu Zamana Kadar Kimin Kalbini Kırdıysam Üzmüşsem Özür Dilerim Allah Emanet Olun...
Güle güle.
Seni ozlicez buraaaaak Sad. Gerçi bende hafta sonları girecem Smile knusuruz MSN den telefondan ts den Smile hayırlı donemler derslerde basarılarSmile
Herkes bırakıyor ne güzel. Smile Kendine iyi bak koçum, derslerine iyi bak Tongue
Smile ilk dönem asın sonra 2. dönem ağırlık verin ne güzel Smile
Derslerine bak senSmile
En iyisini yapıyorsun burak..Kendine iyi bak..
Kırdığın kalbi biliyorsun, özür dilemişsin..War Rock oyununun en kaliteli forum sitesine üye olduğunun farkına bile varamadan gidiyorsun..Yaptığın terbiyesizliklerden dolayı sana kırgın değilim.Hepimizi bir arada tutan gerçek:War Rock oyunudur!

Yüreği zedelensede, hırpalanmış olsa bile, duyarlı insanlar, her zaman doğruyu ifade etmekten ve doğrudan yana olmaktan vazgeçmezler.

War Rock oyun lobisi, küfür ve hakaretin buluşma noktası değildir! Hack dağıtımının ve kural dışı oluşumların buluşma noktası da değildir.Oyuna başladığım günden itibaren buna karşı oldum!Olmaya da devam edeceğim!

Önce Eğitimini layıkıyla yerine getirmeni istirham ediyorum, Asil bir Türk genci olduğunu hiç bir zaman unutma lütfen!

Sonsuz sevgilerimle.
(02-07-2010 11:08 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Kırdığın kalbi biliyorsun, özür dilemişsin..War Rock oyununun en kaliteli forum sitesine üye olduğunun farkına bile varamadan gidiyorsun..Yaptığın terbiyesizliklerden dolayı sana kırgın değilim.Hepimizi bir arada tutan gerçek:War Rock oyunudur!

Yüreği zedelensede, hırpalanmış olsa bile, duyarlı insanlar, her zaman doğruyu ifade etmekten ve doğrudan yana olmaktan vazgeçmezler.

War Rock oyun lobisi, küfür ve hakaretin buluşma noktası değildir! Hack dağıtımının ve kural dışı oluşumların buluşma noktası da değildir.Oyuna başladığım günden itibaren buna karşı oldum!Olmaya da devam edeceğim!

Önce Eğitimini layıkıyla yerine getirmeni istirham ediyorum, Asil bir Türk genci olduğunu hiç bir zaman unutma lütfen!

Sonsuz sevgilerimle.
-Adam döktürüyor yahu :cool: :cool: Big Grin
(02-07-2010 11:08 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Kırdığın kalbi biliyorsun, özür dilemişsin..War Rock oyununun en kaliteli forum sitesine üye olduğunun farkına bile varamadan gidiyorsun..Yaptığın terbiyesizliklerden dolayı sana kırgın değilim.Hepimizi bir arada tutan gerçek:War Rock oyunudur!

Sonsuz sevgilerimle.

Rahmetli Zeki Müren ıle akrabalık ılıskın varmı ?
Referans Adresler