06-01-2011, 12:20 PM
06-01-2011, 12:32 PM
geçmiş olsun ama bence 3/5 gün bandır 

06-01-2011, 12:45 PM
(06-01-2011 12:01 PM)awarwas Yazılan: [ -> ](06-01-2011 09:44 AM)Criss Yazılan: [ -> ]Birincisi efendi gibi konuş saygılı ol.FORUM KURALLARInı okuyup bi daha gel.İkincisi bugüne kadar ban yiyecek hiçbir illegal tavırda bulunmadım ve milletin emeğine göz dikmedim.Dikenlerden acısı çıkıyor.Kimse sebepsiz yere ban yemez(06-01-2011 08:08 AM)awarwas Yazılan: [ -> ]Gerekende buydu zaten..Hak eden banlanır..
Ulan *** Banlanmayı Hakeden Asıl Sizsiniz.Ama İşte Warrock Bu Hakedenleri Banlamıyolar.
Hee öyle
06-01-2011, 01:57 PM
Neresi kötü oldu adam oyunda ana bacı sovuyor hack kullanıyor.. Bızde gerekenı yaptık sagolsun admınler dıkkate alıp banladı.. Hack ile oynayan kufur eden herkesın ensesındeyım ensesındeyız haberınız ola..
Ayrıca kufurden ban bı surelıgıne kaldırıldı Millet ortalıgı boş buldu sovuyor tekrar gelmesı lazım..
Ayrıca kufurden ban bı surelıgıne kaldırıldı Millet ortalıgı boş buldu sovuyor tekrar gelmesı lazım..
06-01-2011, 02:02 PM
Ehh gelelim şu konuya tekrar he mkataturk?
Açtığım konularda MKASK'ın p.level olduğunu ispatlamıştım. Konu açtığıma pişman olmuştum ki, bu gelip iftara attığımı söyledi ve sinirlendim. mkataturk'te bana: ''hep iftira atıyorsun, iftiranın altında kal inşallah'' derdi.
Şimdi gene gördük sanırım görünen köyün kılavuz istemediğini. 3-5 günlük ban bile olsa yine p.levelsiniz...
Bende p.levelim, evet doğru. Ama sizin gibi yaptığınız halde ''yapmadım'' diyorsunuz. Şeref meselesi
Açtığım konularda MKASK'ın p.level olduğunu ispatlamıştım. Konu açtığıma pişman olmuştum ki, bu gelip iftara attığımı söyledi ve sinirlendim. mkataturk'te bana: ''hep iftira atıyorsun, iftiranın altında kal inşallah'' derdi.
Şimdi gene gördük sanırım görünen köyün kılavuz istemediğini. 3-5 günlük ban bile olsa yine p.levelsiniz...
Bende p.levelim, evet doğru. Ama sizin gibi yaptığınız halde ''yapmadım'' diyorsunuz. Şeref meselesi

06-01-2011, 02:10 PM
Tartışma içerikli mesajlar atmayalım lütfen.
06-01-2011, 02:42 PM
(06-01-2011 02:02 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Ehh gelelim şu konuya tekrar he mkataturk?
Evet senin gibi şerefi olmayıpta şerefliyim diyen şerefsizlerde var buralarda.
06-01-2011, 02:47 PM
bence çok iyi olmuş hiç üzülmedim o gün o kadar millete küfür ettin banada ettin sonrada kaçtın gittin zaten hack ss lerinde vardı gereken yapılmış artık ahkam kesemezsin ben kralım kimse vuramaz diye
06-01-2011, 03:07 PM
bu arkadaşla defalarca oyun oynadım hiç beklemiyordum
sonuçta kımsenın haksız yere banlancanı sanmıyorum
sonuçta kımsenın haksız yere banlancanı sanmıyorum06-01-2011, 03:11 PM
(06-01-2011 02:42 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ](06-01-2011 02:02 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Ehh gelelim şu konuya tekrar he mkataturk?
Evet senin gibi şerefi olmayıpta şerefliyim diyen şerefsizlerde var buralarda.
Kimden bahsettiğini anlamadım. Benden mi bahsettin?