Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ghost Recon Online'ın betasına katılın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ubisoft'un geliştirdiği ve Internet üzerinden ücretsiz olarak oynanabilen TPS oyunu Ghost Recon Online'ın beta kayıtları başladı. Üç farklı askeri sınıfın bulunduğu ve silahlarımızı modifiye edebildiğimiz yapım, serideki ilk Free to Play oyun ünvanına sahip. Yapım, bu yaz aylarında tam kapasite olarak çalışacak. Eğer betaya katılmak istiyorsanız, buraya tıklayarak resmi siteye ulaşabilirsiniz.

[Resim: 1.jpg]

KAYNAK
Ben bu oyunu zamanında incelemiştim,hemde baya bi ancak 15 dakika oynadıkdan sonra hata verdi bidahada denemedim.Sen şu anda oynuyormusun bunu?Oyunun durumu nasıl ? BF Play4Free gibi bi hüsran olmasa.

Ayrıca bu aralar firmalar BF ilham alarak Free to Play sistemine geçip oyunlar çıkartma çabasında.
Bu oyunun normalini indirmiştim ghost recon advanced warfighter 2 çok güzel oyundu detaylar boldu.Bakalım online modu nasıl olacak.Sanki Crysis'dan çalıntı yapmışlar.
Oynadığımda hiç bir şey anlamamıştım sonra bir daha girmedim Smile
War Rock gibi mi bu oyun?
(05-31-2011 10:44 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]War Rock gibi mi bu oyun?

War Rock FPS bu oyun TPS zaten açıklamada yazıyor ama TPS ne bilmiyorum FPS'yi biliyorum tek.
TPS = Third Person Shooter ?
Eğer first person bakışı yoksa oynanmaz.
(06-01-2011 02:31 AM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]TPS = Third Person Shooter ?

bi nevi strateji oyunu galiba, civilization gibi
(06-01-2011 02:31 AM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]TPS = Third Person Shooter ?

Oyun strateji gibi değilde taktik ağırlıklı bir oyun
taktik oyunlarını sevmem bodozlama dalıcan Smile
Referans Adresler