Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sony'i kötü günler mi bekliyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-31-2011 09:51 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Hackerlar neden Sony'le uğraşıyor kaç yıldır uğraşıyorlar bilgim yok bunun için biraz bilgi verebilirmisiniz ?

Olayın çıkışından emin değilim ama benim bildiğim kadarıyla PS 3 hackleniyor sonra SONY kanuni işlem başlatınca diğer hackların da tepkisini topluyor ve SONY'e birkaç uyarıda bulunuyorlar. SONY firması takmayınca saldırılar başlıyor ki bu saldırılar neticesinde şimdiden milyon dolarlar civarında bir zarara uğradı SONY ki kullacılar mağdur duruma düştüğü için bir süre ara vermişlerdi yani bir nevi ateşkes. Böyle böyle genişleyen çember sonucu durum bu halde ve hackerlar vazgeçiceğe benzemiyor.
Mısır patlatıp onları yerken gelişmeleri izlemek gibisi yok. Herkese tavsiye ederim.
(05-31-2011 10:29 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Mısır patlatıp onları yerken gelişmeleri izlemek gibisi yok. Herkese tavsiye ederim.

Bizim için bu durum geçerli ama PSN üyeleri boş otobüste ayakta gidiyorlar bu olaylar yüzünden kaldı ki mısır patlatabileceklerini sanmıyorum Big Grin
(05-31-2011 09:24 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]bunca senelik Sony bi hacker için mi kapatacak kepenkleri ?
Daha önce de böyle bir hacker çıkmıştı ve dava sonuçlanmadan karşılıklı antlaşmalar oldu

Yaniii Sony gibi bir markayı çökertebilecek kadar değildir heralde.
Sonrada Warrock'da hack var. Bir zahmet olsun =D Ben her zaman demişimdir, asıl Warrock'da Hack olmaması ilginçtir =D Koskoca Sony'nin sistemi çöküyorda Warrock'da 2 tane adam OPK açıyor çok mu =D=D
İyi oldu Sony'e.
PSN sistemi çok rezaletti zaten.
Xbox Live gibi bir sistem yapsalardı bunlar başlarına gelmezdi.
Sony e hiç bişe olmaz ancak zarara uğrar..onuda bi müddet sora karşılar
(06-01-2011 12:05 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Sonrada Warrock'da hack var. Bir zahmet olsun =D Ben her zaman demişimdir, asıl Warrock'da Hack olmaması ilginçtir =D Koskoca Sony'nin sistemi çöküyorda Warrock'da 2 tane adam OPK açıyor çok mu =D=D

Big Grinbeyfendi
Hhaha ben buna anca gülerim!
SİZ KOS KOCA SONY'DEN BAHSEDİYORSUNUZ ! SONY İSTESESE DÜNYAYI ELE GEÇİRİR!
bence bişey olmaz Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler