arkadaşLar Ben 18 wheels of steel haulin oyunun ındırıp turkçe yama,harita, otobüs mod vb yamaLarı yaptım.bunLarı yaptıktan sorna oyunda bi sorun gözüme çarptı nasıl düzelteceğimi bilemedim yardım istemeye karar verDim..
Gördüğünüz gibi böyLe yerLerDe farLar yanıyor
Ama arabayı yoLa çıkarınca farlar açık oldugu halde yanmıyor nedense
yardımlarınızı bekliyorum
İki resim arasında sanırsam günün saatleri farkı var ? Farların yanmadığı resimde aydınlık olduğu için belkide otomatik kapanıyor olmasın ?
(05-31-2011 05:45 PM)GliondeL Yazılan: [ -> ]İki resim arasında sanırsam günün saatleri farkı var ? Farların yanmadığı resimde aydınlık olduğu için belkide otomatik kapanıyor olmasın ?
yok isterse hertaraf güneş olsun yınede yanıp azda olsa etrafı ışıtıyordu şimdi hiç yok..
Belki ayarları gün saatine göre otomatik farlar olarak değişmiş olabilir. Ona bi bak istersen.
(05-31-2011 05:57 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Belki ayarları gün saatine göre otomatik farlar olarak değişmiş olabilir. Ona bi bak istersen.
yok kardeş bütün ayarları kontrol ettim dediğin gibi birşeye yada benzerine rastlamadım

Bu oyun vazgeçilmez bi oyun ya
Ama ilk defa sende görüyorum böyle birşey,grafik klasörüne bak yani yenile =)
Pek bişey diyemicem bunun için ama dosyalardan olduğu bariz belli çünkü birşeyi bug olarak görüyor
(05-31-2011 07:46 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bu oyun vazgeçilmez bi oyun ya
Ama ilk defa sende görüyorum böyle birşey,grafik klasörüne bak yani yenile =)
Pek bişey diyemicem bunun için ama dosyalardan olduğu bariz belli çünkü birşeyi bug olarak görüyor
Ben oyunu setup dan kurmadım kurulu halini adam part haline getirmiş indirip masaustune çıkardım dırek goırdım oynadım..c de felan dosyası yok Yani
RIP yani
öyle paylaşımlarda zaten bütün dosyaları koymuyorlar bak dosya eksikliğinden olma ihtimali şimdi daha yüksek..
(05-31-2011 08:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]RIP yani
öyle paylaşımlarda zaten bütün dosyaları koymuyorlar bak dosya eksikliğinden olma ihtimali şimdi daha yüksek..
nasıl düzelticem peki..gece olup yağmur yagınca etrafı çok az görüyorum kaza yapıorum

Torrent indirsene ya RIP ile ne işin var ?