Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Call of Duty Elite da Ne?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Activision'ın Call of Duty serisinden daha çok fazla ekmek yiyeceği bir gerçek. Şu an çıkışı en yakın görünen Call of Duty oyunu, Modern Warfare 3. Bunun dışında Treyarch, yeni oyun için eleman alımlarına başlamış. Artı olarak geçtiğimiz günlerde Call of Duty Advanced Warfare isminin Activision tarafından satın alındığı ortaya çıkmıştı. Bütün bunlara bir de Call of Duty Elite'ı ekleyelim.

Elite'ın varlığının yanlışlıkla ortaya çıktığı düşünülüyor. Ama ne olduğu konusunda henüz net bir bilgi yok.Elite'ın Beachhead stüdyosu tarafından Call of Duty oyuncuları için uzun süredir geliştirilen sosyal bir platform olduğu söyleniyor. Bir diğer güçlü söylenti ise, Call of Duty Elite'ın ücretsiz oynanabilecek online bir FPS olduğu yönünde.

[Resim: 1.jpg]

Tüm bu söylentiler ne zaman yerini gerçeklere bırakır bilinmez, ancak Twitter'dan bir kullanıcı, Robert Bowling'e Call of Duty Elite'ı sormuş ve yanıt olarak da Bowling, "yakın zamanda açıklama yapacağız" demiş. Biz de merakla bekliyoruz.

KAYNAK
Battlefield: Play4Free gibi ücretsiz olacağını duymuştum zamanında. Bakalım neymiş...
Hayırlısı merakla bekliyoruz..
Hmm. Hadi bakalım ilginç bir haber.
Online bir şeyse warrockdan adam kayar herhalde çok iyi süper iyi olur tamammı victory.gif
(05-30-2011 09:47 PM)depozito Yazılan: [ -> ]Online bir şeyse warrockdan adam kayar herhalde çok iyi süper iyi olur tamammı victory.gif

Online olsa çok güzel iyi olur + Warrock'ın grafiklerinden kat kat sağlam gelir aynı şekil oynanışlıkta ama warrock gibi her önüne gelen oynayamaz sisteminden dolayı Big Grin Hele hacklere karşı bir önemleri de olursa tadından yenmez. Modern Warfare 2'yi bi aralar online oynuyordum baya zevkliydi ama bir yerde sonra sıkıyordu insanı. Warrockta ki gibi modları olsa (CQC tarzı, Deathmatch, BG falan) çok çok daha iyi güzel olur. Neyse sadece beklicez bakalım neymiş gerçekte bu Elite
(05-30-2011 09:52 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(05-30-2011 09:47 PM)depozito Yazılan: [ -> ]Online bir şeyse warrockdan adam kayar herhalde çok iyi süper iyi olur tamammı victory.gif

Online olsa çok güzel iyi olur + Warrock'ın grafiklerinden kat kat sağlam gelir aynı şekil oynanışlıkta ama warrock gibi her önüne gelen oynayamaz sisteminden dolayı Big Grin Hele hacklere karşı bir önemleri de olursa tadından yenmez. Modern Warfare 2'yi bi aralar online oynuyordum baya zevkliydi ama bir yerde sonra sıkıyordu insanı. Warrockta ki gibi modları olsa (CQC tarzı, Deathmatch, BG falan) çok çok daha iyi güzel olur. Neyse sadece beklicez bakalım neymiş gerçekte bu Elite

dediğin gibi olr inş
(05-30-2011 08:39 PM)Mr. ToGo Yazılan: [ -> ]Battlefield: Play4Free gibi ücretsiz olacağını duymuştum zamanında. Bakalım neymiş...

Aynen BF'dan özenmişler.Gerçi BF Play4Free cidden kaliteli ve sağlam bi oyun,gerek grafik gerek diğer açıdan.Ama bazı eksikleri var oyun yeni başladığı için KD sisteminin gelmemesi vs vs.21 lvl yaptıkdan sonra bırakmıştım Play4Free'yi yeniden başlamayı düşünüyorum şu günlerde.

Ayrıca böyle bi oyunun çıkması muhteşem olur.Xfire ıvır zıvır uğraşmak yerine direkman oyuna giriş.
Oyun aylık para sistemiyle gelcek activision hep para peşinde şu bfplay4free biraz daha kendini geliştirse hem ücretsiz oynayanı çok olur bu elitenin ise ömrü bir kaç ay olur Smile
Call of Duty hızlanmaya başladı. Hadi hayırlısı. Big Grin
Referans Adresler