Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kanser Olucam Bu Kasmalardan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar yaz geldi cebim para doldu . Hayvan gibi varımı yoğumu warrock'a yatıracağım fakat normal kosarken bombalarken hıc bir sorun yok . uzaktan savaşırken sorun yok . adamla bı karsılasıyorum mause takılıyor oyun kitleniyor . adama ateş ediyorum dönüyor beni vuruyor . bu lagtan falan değil . İşletim sistemimdende alakası yok gibi . virüs desen yok . fakat diğer online oyunlar var . yani cok iyi sistem isteyen oyunlar . APB'yi yüksek kalitede , Cod Serilerini ( son oyunu harıc ) hepsini cok iyi bir şekilde açabilen sistemim var . Gel gelelim warrock Sad Gerçekten şu sorunumu çözmeme yardım eden arkadaşlarım 3200 g1 harcayagım gelen promo kod'ların hepsini bana yardımı dokunan kişilere dağıtacağım . beyfendi

İşletim Sistemim :

Nvidia Geforce 8600 GT 512 MB
2,00 GB Ram
Windows XP
Service Pack 3
İntel Pentium Dual CPU
2,20 GHZ
Fiziksel Adres Uzantısı
8 megabit İnternetim var .

Oyun içi kasan ayarlarım :

[Resim: 19441059524164780550.jpg]

Ne zaman ekran kartını güncellemeye çalışsam sistemden ekran kartı kayboluyor Ss.gif

Saygılar Forum beyfendi
Ramlerde sorun yok ama ekran kartını 256 yada 128 bit 1 gb almanı öneririm Smile
WarrockHit ' teki Sarp Abi Sayesinde Halletim . ARTİST
(05-30-2011 06:10 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]WarrockHit ' teki Sarp Abi Sayesinde Halletim . ARTİST

Hayırlı olsun . Konu kilit
(05-30-2011 06:10 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]WarrockHit ' teki Sarp Abi Sayesinde Halletim . ARTİST

önemli değil dostum ben burdada varım Smile

Sherlock

(05-30-2011 08:03 PM)Owner Yazılan: [ -> ]

önemli değil dostum ben burdada varım Smile

Adam reklamını yaptı beyler.
Referans Adresler