Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lagdan Dolayı Karşılaştığımız Sorunlar. (Lütfen Okuyunuz!)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Lagın düzeleceği yok arkadaslar,Şayet düzelse bile herzaman lag açan kendinibilmezler olacaktır...
(02-08-2010 02:39 AM)Arsenal34 Yazılan: [ -> ]Lagın düzeleceği yok arkadaslar,Şayet düzelse bile herzaman lag açan kendinibilmezler olacaktır...

Onları odadan def edecek bir çok kendini bilende olacaktır. Smile
wayy helal Big Grin
muhtac olugun kudret mousen ucundakı vetoda gızlıdır Big Grin Big Grin
4 gundur oyun oyanayamıyorum lagdan yzde 20 ex kasamadım pre gıdıy bosuna bole sacmalık gormedım
(02-07-2010 09:36 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]
(02-07-2010 09:34 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(02-07-2010 09:32 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]Bende oyundan atarken bide hack detecet hatası ile atıyo Smile

O HackShield ile alakalı bir sorun.
Muhtemelen herhangi bir programı hack olarak algılıyor, formatla düzelir.

yokya onla alakalı değil serverde lag olunca böyle oluyo daha öncede bi sefer olmuştu

Aynen bendede hack detected yazıyor
oyun cok kasıyodu . aniden bendede hack deleted hatası verdi . çarıma 1 daha girmeye çalıştıgımda blocklandı . şimdide açtırmaya uğraşıyorum Sad
allah belanızı versın k2 gıbı oyunun agzına sıctınız helal olsun sıze lagdan oynanmıyo lan bu ne be yeter artık gına getırdınız
(02-08-2010 12:40 PM)gunes61 Yazılan: [ -> ]oyun cok kasıyodu . aniden bendede hack deleted hatası verdi . çarıma 1 daha girmeye çalıştıgımda blocklandı . şimdide açtırmaya uğraşıyorum Sad

eğer bende cıkan hack deteced hatası ise banlanmassın o oyunun hatası şahsen bende banlanmıyor sadece oyundan atıyor.
-Lobide beklerken yada oda ararken bir anda Masaüstüne atılabilirsiniz.

Bundan nefret ediyorum Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler