Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 1200 G1 + Gold Premium İle Yapılabilecekler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaslar SBS bitiminde 1200 g1 + gold premium alacağım . Şunları Dizmeyi Planlıyorum :

- Assault :

-Katana
-Dual Baretta
-Famas
-K400
-M60
-FLASH MINE # STAMİNA

- Medic :

Katana
Dual Baretta
TMP
Medic Kit 2
Scorpion
Medic Box & Flash Mine

- Engineer :

Katana
Dual Baretta
TMP
Medic Kit 2
Scorpion
M14 & Flash & Ammo

Dizmeyi planlıyorum . beğenip beğenmediklerinizi söylerseniz sevinirim.
(05-29-2011 09:51 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]- Engineer :

Katana
Dual Baretta
TMP
Medic Kit 2
Scorpion
M14 & Flash & Ammo

Dizmeyi planlıyorum . beğenip beğenmediklerinizi söylerseniz sevinirim.

Engineer'da medic kit 2 Big Grin
Tmp yerine kışladan dinarla mp7a1 al normal ducal scorp yerinede 8.slot scorp almanı tavsiye ederim assualt dada m60 iyi ama eğer kod olarak hediye xm8 çıkarsa onu kullanmanı tavsiye ederim.victory.gif
Boşver onu kardeş Smile Begendın mı sen dizmek istediklerimi DOST
Şu Flash mine denen zerzavat olmadan oynayamıyormusunuz illa ona para veriyorsunuz. K1 gibi mükemmel bir silah hemde dinarla alınırken ne yapacaksın TMP yi.
(05-29-2011 09:55 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]Boşver onu kardeş Smile Begendın mı sen dizmek istediklerimi DOST

*Assoult tamamdır .
*Medic tmp yerine mp7a1 al eğer kasma,lag sorunun yoksa 5. slota scorpion alırsın.
*Engineer'a ise medic'e nelere dediysem aynıları onun içinde geçerli.

Ayrıca katana o kadar çok ihtiyacın olmayacak hem koşmanı yavaşlatıyor şahsen ben onun yerine Combat Knife almanı öneririm
aa dogru scorpion kastırıyordu ^^ Scorp'u eledim o zaman . Tmp ve mp7 ?
(05-29-2011 10:02 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Şu Flash mine denen zerzavat olmadan oynayamıyormusunuz illa ona para veriyorsunuz. K1 gibi mükemmel bir silah hemde dinarla alınırken ne yapacaksın TMP yi.

Açıkcası flash'ın bokunu çıkardılar.Flash olmadan adam vuramayan o kadar aciz insan tanıyorumki.Ayrıca px itemleri oyunun dengesini bozdu son yıllarda.Px'siz oynanmayan mapler var artık.

Bkz:Khali orta bomba,boru base,ofis base,merdiven base.

atılan M14 ve Flashlar.
Medıc kıt 2 nerden alınıyo ?
If I were you invest our money wasted. victory.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler