Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: anlık takılma!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
bnm pc de warrock oynarken ne zaman olacağı belli olmayan anlık takılmalar oluyor.belki 1 belki 2 saniye suruyor.bu durum düşmanla karşı karşıya iken olunca haliyle ölüyorum.bakın kasma demiyorum anlık takılmalar ve ya kilitlenmeler.pc özellikleri i3 işlemci 3.07 GHz,4 gb RAM , 2 gb ekran kartı.
Bilgisayar ve görüntü donmuyor değil mi ? Sadece Mouse ve Klavye işlemiyor, bazen 3-4 saniye sonra düzeliyor bazende takılıp kalıyor ve bilgisayarı kapatıp açman gerekiyor değil mi ?
(05-29-2011 05:58 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]Bilgisayar ve görüntü donmuyor değil mi ? Sadece Mouse ve Klavye işlemiyor, bazen 3-4 saniye sonra düzeliyor bazende takılıp kalıyor ve bilgisayarı kapatıp açman gerekiyor değil mi ?
hyr mouse klavye değil kardeşim.ekran donuyor.en fazla 2 sn sürüyor sonra geçiyor.ama sık sık oluyor.cevap yazdığın için saol
Türkçe karakterlere dikkat ediniz lütfen.
fanın ısınmasından dolayı olabilir kontrol et
(05-29-2011 06:21 PM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]fanın ısınmasından dolayı olabilir kontrol et
kasayı temizledim.bütün parçalarını çıkarıp temizledim.fan soketi de dahil.aklınıza gelebilecek her türlü parçayı temizledim.format attıktan sonra böle oldu aslında.ama yanlış format atmışımdır diye.bir daha attım yine aynı.
WarRock'ta hep var o sorun aynı
ama bende daha önceden olmuyordu.bilgisayarda virüs var diye format attım.sadece warrock u yükledim.bu sorunla karşılaştım.ilk başlarda o kadar büyütmedim ama artık yeterSmile
Ekran kartından kaynaklanıyor bu. Geri götürüp kontrol ettir dicem ama adamlar büyük ihtimal bi sorun yok diyip gönderir

Bence kasayı götürüp orada 1-2 oyun attığın zaman donma olursa eğer öyle kanıtlayabilirsin yoksa hayatta kabul etmiyorlar.
Benim arkadaşda da buna benzer sorun var fakat onun birazcık daha farklı. Durumu anlatıyoruz adam tamam diyo akşama gelin,akşam geliyoruz "bunda bi sorun yok. "diyor hoop hemen başka müşteriye "buyrun efendim sorununuz nedir ?"
bilgisayarı aldığım yere geri götürcem deme.yani ölesine bir bilgisayarcıya değil.
Referans Adresler