Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beterin beteri vardır almanlara bakın..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Video altında linki var zaten amann haa
Kaç pachtir silah hack kullanan yok ortalarda gerçi bi aralar katana hilesi falan çıkmışlar diyorlardı ama o da vurmuyormuş herhalde çünkü knife modda adamların elinde katana vardı ama damage işlemiyordu
Açık varsa yararlanacaksın ben bunu bilir bunu söylerim yapmasalardı böyle bi daha ben kullanmadım ama kullananları kınamıyorum gamerfirst haketmişti tekrar böyle bi bug olursa alır kullanırım
haklısın k2 bizi o kadar sömürdü, pre aldık oyun bakıma girdi, silah aldık kullanamadan sildiler. açık olsa bende yararlanırım
Tanıyorum bende sahsen skype fln war : adı xzauberhaze bu adamın elinden belki 6-7 bann yiyen char gecti hepside +70 herkes Plvln ettigini biliyo o videoyoyu'da herkes ona sordugu icin koymus diyo Big Grin
adamın skype adı : jifferzx__ ben tanıyoruum Smile bunların Plvl aileleri war xilovemuschiz (kevin) & chowdongs(moritz & thepain7x(marcel)& maiik9x ( maik) & easyhazee9x ( justin ) ve digerleri war Smile
1-2 ay önce item hack ile oynayan bi dünya oyuncu vardı nasıl unuttunuz t-bomb hack vs.
Vay anasını.
(05-29-2011 02:44 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]haklısın k2 bizi o kadar sömürdü, pre aldık oyun bakıma girdi, silah aldık kullanamadan sildiler. açık olsa bende yararlanırım

HAHAHHAHA Big Grin SENDE HAKLISIN
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler