Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kafası Olmadan Yaşayan Hamam Böcekleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hamamböcekleri ağızlarından nefes almaz: vücutlarının üzerindenefes almalarını sağlayan solunum deliği adı verilen delikler vardır. Hamamböceğinin beyni denilen şey kafasında toplanmamış,vücudunun tamamına yayılmıştır. Hamamböceğinin kafasını kesmek kontrolsüz bir kanamaya neden olmaz, çünkü onların kan basınçları bizimki gibi değildir. Ancak hamamböceklerinin de yiyecek ve suya ihtiyaçları vardır veağız kısmımları olmadan er ya da geç ölürler Su olmadan bir haftaya da daha fazla, yiyecek olmadan ise çok daha uzun bir süre yaşayabilirler.

Hamam Böcekleri Hakkında Bilmek İstemeyeceğiniz On Şey:
1-Altı tane bacakları ve en az 18 tane dizleri vardır
2-Kanları beyazdır
3-40 dakika boyunca nefeslerini tutabilirler
4-5000'den fazla hamamböceği türü vardır
5-Saatte 5 5 km hızla koşabilirler Bu yaklaşık olarak insanın yürümehızına eşittir
6-Eskiden ezilmiş hamamböceğinin yaraları iyileştirmeye yardımcıolduğu düşünülürdü
7-Hemen hemen her şeyi yerler Sabun, yapıştırıcı, kendi atıkları,derilerini ve bazen de birbirlerini
8-Kuzey ve güney kutupları hariç dünyanın her yerinde bulunurlar
9-Dünyanın en büyük hamamböceğinin uzunluğu 15 cm, iki kanadıarasındaki uzunluk 30 cm'dir Güney Amerika'da bulunur
10-Madagaskar'da yaşayan bir hamamböceği türü genellikle evcilhayvan olarak beslenir

Unutmayalım çok bildiğini sanan çok yanılır
Saygılar...
9-Dünyanın en büyük hamamböceğinin uzunluğu 15 cm, iki kanadıarasındaki uzunluk 30 cm'dir Güney Amerika'da bulunur

Ne böceği kartal la bu kartal Big GrinBig GrinBig Grin
(05-28-2011 11:41 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]9-Dünyanın en büyük hamamböceğinin uzunluğu 15 cm, iki kanadıarasındaki uzunluk 30 cm'dir Güney Amerika'da bulunur

Kanat genişliği falan Smile
(05-28-2011 11:41 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]9-Dünyanın en büyük hamamböceğinin uzunluğu 15 cm, iki kanadıarasındaki uzunluk 30 cm'dir Güney Amerika'da bulunur

okeyyy +1
Kurt'da kafası koptuğunda hala yaşar çünkü popolarından alıyorlar nefesleri
Krake solunumu ve kanatları yani kitinleri aslında kanat değil zırh diyelim çok güzel canlılar güzel derken tatlı şeker değil yani dayanıklılar radyasyona bile dayanıklılar tank gibiler bu canlıları o kadar iyiler ama doğal düzen işte zümrüt sineği denen canlı hamam böceklerini öldürüyor öldürüyor derken aslında neslinin devamı için ya insan diyor aha bu canlı mükemmel başka bir canlı çıkıyor onu yokediyor o mükemmele ne oldu.

Allah nasıl yaratmışsa doğal düzeni akıl sır ermiyor.

Güzel paylaşım teşekkürler.Hamam böceğini evcilleştirmeyi ilk defa duyuyorum şaşırdım baya
bizim evde vardı şu hayvandan. gördüm bi kere ezdim ezddim ölmedi. sonra terliği çat diye oturttum. kanı aktı ve öte tarafa gitti Big Grin
(05-29-2011 12:44 AM)windows7s Yazılan: [ -> ]bizim evde vardı şu hayvandan. gördüm bi kere ezdim ezddim ölmedi. sonra terliği çat diye oturttum. kanı aktı ve öte tarafa gitti Big Grin

Big Grin Buna benzer bi olay ben de yaşamıştım.

dünyanın en büyük böceği 52 cm di
(05-29-2011 03:37 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ]

dünyanın en büyük böceği 52 cm di

Ben onu böcekten saymam kediden bile büyük yav Ss.gif Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler