Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: gocam4n ayıp.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Odadayken bombama kurban gittiği için kendisi ağladı ve sonunda ss deki lafı etti. Komik ve ilginç ssler bölümüne açıyorum çünkü çok güldüm kendisini tanıtmasına Wink

Ss :
[Resim: 28tjihs.jpg]

Oyun sonu yendikleri için ' Ezikler Big Grin ' yazıp kaçtı ama komik tarafı kd'si 1-3 dü Wink
Bu arkadaş az öncede beni tehtid ediyordu küfür ss lerini yayınlarım bizle uğraşma diye Big Grin
(05-28-2011 11:45 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Bu arkadaş az öncede beni tehtid ediyordu küfür ss lerini yayınlarım bizle uğraşma diye Big Grin

Big Grin Çocuk işte ya. Bırak deymez. 2 - 3 yıl önceki şeylerle tehtid ediyor. Big Grin Kim Bilir o zaman o ne yapıyordu ? Wink
gocaman ayrı ımfbozkurt ayrı gencler kafanıza sokun bakayım.. SENI UYARAN BENIM IMF BOZKURT BU SON GIRISIM BU UYELIGE KAFANA SOK SON UYARIMI YAPTIM DAHA OLURSA K2 GO Smile
(05-29-2011 12:15 AM)gocaman Yazılan: [ -> ]gocaman ayrı ımfbozkurt ayrı gencler kafanıza sokun bakayım.. SENI UYARAN BENIM IMF BOZKURT BU SON GIRISIM BU UYELIGE KAFANA SOK SON UYARIMI YAPTIM DAHA OLURSA K2 GO Smile

Konuya yorum yapmanı beklerdim. mkataturk'e değil..
(05-29-2011 12:15 AM)gocaman Yazılan: [ -> ]gocaman ayrı ımfbozkurt ayrı gencler kafanıza sokun bakayım.. SENI UYARAN BENIM IMF BOZKURT BU SON GIRISIM BU UYELIGE KAFANA SOK SON UYARIMI YAPTIM DAHA OLURSA K2 GO Smile

Atmazsan adam değilsin victory.gif
Ben sslerde komik olan herhangi bişey göremedim Big Grin
"Atmazsan adam değilsin" üsluba dikkat edersek sevinirim.
Tartışma herzaman yapılabilir bir oyun platformundayız sonuçta fakat
rencide edici boyutta olmasa victory.gif
(05-29-2011 12:27 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]

Atmazsan adam değilsin victory.gif

Big Grin Big Grin Big Grin Paylaşımdan çok buna güldüm.
Big GrinBig Grin Abi ufacık veletler gelip tehtid ettiğini zannediyor ona yanıyorum Big Grin Ya ne yapacaksın "gocaman" dünyanın boş insanı Big Grin
Banned mi attıracaksın Big Grin Çokta tın nedir ya Big Grin yan chara geçerim 4 tane daha charım var famas retailli Big Grin Koyarmı bana Big Grin
(05-29-2011 02:08 AM)awarwas Yazılan: [ -> ]Ben sslerde komik olan herhangi bişey göremedim Big Grin
"Atmazsan adam değilsin" üsluba dikkat edersek sevinirim.
Tartışma herzaman yapılabilir bir oyun platformundayız sonuçta fakat
rencide edici boyutta olmasa victory.gif

Big Grin hhaha büyü biraz...
Öncelikle özür dilerim çok gün benim için yorucu ve stresli geçmişti ixmxfbozkur ve kksawarwas'tan beni korudukları için teşekkür ederim
Referans Adresler