Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sonunda Bu Da Oldu Sahaya Roket Attılar !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Bizim ülkemizde niye yok baba bize niye almıyorsun ?
Bu videoya Acun'un tabiriyle : Yok Artık ! diyorum. Big Grin Kontrolden geçmiyormu bunlar.?
Futbol'dan sogudum ya totos.gif
Futbolu bitirdiler
Vay arkadaş yakında torpil filanda atarlar Big Grin
yuh artık Big Grin
Yaşama sevincinizi cehalet unsurlarıyla bütünleştirmemeye dikkat edin lütfen.Şiddet mağdurları oluşturmamak ve şiddetin mağduru olmamak için, şiddet ve nefretten uzak durun.

Yaşanacak güzel günler var; Hayatı kendinize ve başkalarına zindan etmek için mücadele etmeyin.

İlham kaynağınız sevgi,saygı ve hoşgörü olsun.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
(05-28-2011 09:45 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Vay arkadaş yakında torpil filanda atarlar Big Grin

Torpil değilde T-Bomb için çalışmalara başlamışlar. İlk atış Celtic - Rangers deplasmanında olacakmış Big Grin
Fake gibi geldi bana ? Öyle bir pozisyonda adam oyuna devam eder mi allah aşkına
(05-28-2011 11:18 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Fake gibi geldi bana ? Öyle bir pozisyonda adam oyuna devam eder mi allah aşkına

Adam onu görünce eğiliyor dikkat edersen. Herşeyi geçtim sahaya itfaiyeci gibi biri geliyor öyle birşey olmasa ne işi olacak sahada öyle değil mi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler