Oyuna ara vermistim . Bir kaç hatalarım olmuştu ve bu hatalar beni oyundan soğutmuştu . Her neyse konumuza dönelim . Acaba gene zıp zıp' lar , super jump'lar , wall hackler , OPK ' lar duruyor mu ? Duruyorsa hiç başlamayayım.
arkadaş sadece opk var middle_east oynarsan tektük opk çıkar onlarda türk ama cok hack yok artık oyun iyiye gidiyor
Teşekkür ederim kardeşim .
(05-28-2011 07:21 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]İyi iyi 2-1 
Kötü kötü 2-2
Ben çok rastladığım için kötü dedim

Wall Hack'ler çok var ama opk nadir.
(05-28-2011 07:25 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Wall Hack'ler çok var ama opk nadir.
wall hack nedir metin kardeş hack olan insan neden wall hack açsın açar opk vurur adam bence senin wall hack dediğin adam oyuna yeni başlamış biraz lag + şans ile seni vurmuş adamdır
(05-28-2011 07:27 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ] (05-28-2011 07:25 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Wall Hack'ler çok var ama opk nadir.
wall hack nedir metin kardeş hack olan insan neden wall hack açsın açar opk vurur adam bence senin wall hack dediğin adam oyuna yeni başlamış biraz lag + şans ile seni vurmuş adamdır
Yok ya açıyorlar kardeşim kaç kişiyi yakaladım tw istedim alamadım bazıları vericem diyip kaçıyor bazılarıda vericem diyor ama tam vercekken 40 tane bahane buluyor.Wall açıyorlar çünkü oyunda millet bana iyi desin falan filan egolarını tatmin ediyorlar.
Ama seviyeli odalara girersen ve tartışmalara pek bulaşmazsan oyun güzel hem grafiklerdede küçük değişimler oldu söyliyeyim. 3-2