Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şampiyonlar Ligi Finali - Rep Puanı Ödüllü Anket
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Evet arkadaşlar büyük final maçı öncesi ilginç bir ödül bazlı anket düzenliyorum =) Normalde oyun içi çok fazla event yapmıyoruz güvenlik vede çıkan tatsızlıklar sebebiyle lakin onlarında müjdesini vereyim finallerimden sonra yani 17 Haziran'dan sonra HIZIR ile birlikte eventlarımızı yapıyor olacağız =) Bunun müjdesinin ardından kendi eventımıza gelelim.

Barcelona - Manchester United maçının tahminini doğru tutturanlara Karma Puanı veya Rep Puanı ne derseniz artık ondan vereceğiz =) Lakin bu Maç sonucu üzerinden olmayacak İlk Yarı/Maç Sonucu üzerinden olacak =)

Bilmeyenler için sistemi izah edeyim;

1 = Barcelona
0= Beraberlik
2= Manchester United

1/1 = İlk yarıyı barça önde kapatır vede maçıda kazanır demek.
2/1 = İlk yarıyı United alır ama maçı barça kazanır demek.
0/0 = İlk yarı berabere biter vede 90 dakika sonucuda berabere biter demek

** Değerlendirme 90 dakika üzerinden yapılacak aynen İddaa Sistemi yani =)

Toplam 9 ihtimal var vede hepsinin olasılığı var. Verilen oran kadar kazananlar o kadar karma puanı alacaklar =) Hiç denenmeyen bir uygulama olacak ama iddaa üzerinden yani bilinen bir sistemden gittiğim için umarım herkes anlamıştır =)

** Forum yöneticileri vede moderatörleri ödül alamazlar ama ankete katılabilirler =)
İddaa'da oynadım İlk yarı 0 İkincii yarı 1 baya oranı vardı buradada 5 rep az Smile
(05-28-2011 06:34 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]İddaa'da oynadım İlk yarı 0 İkincii yarı 1 baya oranı vardı buradada 5 rep az Smile

Oranları bilyoner'den yani iddaa'dan aldım =) Sallamasyon sayılar değiller =) ama repi arttırmak ile ilgili formüller düşünmüyor değilim.
2/1 olur; 25 Karma Puanı
0-1 olur
1/2 Manchester bu sene kazanır Smile
Fenerbahçe bu sezon yarıfinalde güvenin onlara Emmanul Emenike gol kralı olur Smile
2/1 olur Barça Kazanır.
Barça alır maçı ama ilk yarı için şüpheliyim. o yüzden 2/1 oranını oynadım risk akarTR
2/1 Barça gömer Manchester ı sahaya...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler