Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrocka girmiyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
oncelikle merhaba arkadaslar bn warrock ok diyorum gamestart dedim hackshield seyi doldu oyuna giriyor gibi oldu oyundan atti 50 kere denedim hep bole oluyor neden oluyor
Silip tekrar kurmayı dene diyecem ama kızacaksın. Big Grin
bende de aynı sorun var .hiçbirşey yapma . çünkü benim denemediğim yöntem kalmadı bende hala oyuna giremiyorum . bir oyun içinde format atıp başka işletim sistemi denemek istemiyorum .
Bendede aynı sorun var şu sitede 50 tane yönetici var teknik destek vs. birisi bile yardımcı olmuyorya helal olsun.
dediğiniz şey loading sırasında olan hata ise bi ara bendede vardı oyuna girerken internet tarayıcısı msn vb şeyler açıkken o hatayı veriyordu sonra düzeldi Big Grin
(05-28-2011 01:45 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Bendede aynı sorun var şu sitede 50 tane yönetici var teknik destek vs. birisi bile yardımcı olmuyorya helal olsun.

kardeş sana 100 de 1000 katılıyorum . konu açmakta fayda etmiyor . oyunu sil tekrar kur , versiyona gir şunu yaz kesin düzelir vs demekten başka birşey olmadı . kaç konu açtım . kaç yere yazdım biri de tw ile bağlanıp en azından denemedi bile . teknik destekkk adamım
arkadaslar ben silip yukledim simdide hackshield seyi cikmiyo kafayi yicem ya
(05-28-2011 01:45 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Bendede aynı sorun var şu sitede 50 tane yönetici var teknik destek vs. birisi bile yardımcı olmuyorya helal olsun.

İLginç hala konuya yorum atan bir mod yok Modaratörlerin başvurularında teknik destek bölümünü istiyorum sürekli onlineyim gibi şeyler belirtmeleride işin diğer bölümü dün bi konu açıldı adam sövmüş 1 saat sonra konu kapandı WarrockTR yönetimi moderatör alımlarında özen göstermiyor gibi Ama neyse onlarda bu şikayetlerimizi göz ardı etmez gerekli uyarıları yapar Gerekiyorsa moderatör ekibini sayıca artırır.
Bendede aynı sorun var ! hackshield doluyor ama hiçbirşey olmuyor Ss.gif
Referans Adresler