Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizi Seviyorum Warrock TR Ailesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle iyi geceler bu konuyu acmamın sebebi: sizi ne kadar cok sevdiğimi anlatmak içindir . Smile

herhangi bir foruma girmek istedigimde en fazla 10 dk durmuşumdur.Ama Google kısmına ilk gelince hemen warrock türkiye kısmına basıyorum çünkü bu aile ortamını ben cook seviyorum ..

Bazı Kişilerle Kavgalarımız , Dargınlıklarmız Oldu Onlardan hatam olsun veya olmasın onlardanda özür dileyip haklarını helal etmelerini istiyorum.

Sizi Seviyorum Warrock Tr Ailesi..
DOSTDOSTDOSTDOST
DOST DOST DOST DOST DOST Smile
DOST DOST DOST
Bizde seni Smile
DOSTDOSTDOSTDOSTDOST
Bu forumda diğerlerinden daha da farklı bir aile ortamı var.. WarrockTR'ye girip takıldığım kadar daha önce hiçbir foruma girip böyle zaman geçirmemiştim..

Dipnot: "Diğer forumlar" buradaki kastım sadece Warrock forumları değil dünya üzerinde olan tüm forumlardır.. Genel olarak yani..
(05-28-2011 09:33 AM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Bu forumda diğerlerinden daha da farklı bir aile ortamı var.. WarrockTR'ye girip takıldığım kadar daha önce hiçbir foruma girip böyle zaman geçirmemiştim..

Dipnot: "Diğer forumlar" buradaki kastım sadece Warrock forumları değil dünya üzerinde olan tüm forumlardır.. Genel olarak yani..

Kesinlikle. Ben admin olduğum forumlarda bile bütün gün aktif olmuyordum
DOST DOST DOST
Hertürlü ßatu..
Valla bana burak kandöker önerdi iyi kide önerdi..
DOSTDOSTDOSTDOST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler