Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun İçinden İlginizi Çekecek Video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
videonun başlarında helikopterdeyken medic doldurma ve ammo doldurma sayıları çıkıyor.helikopterin içindeyken bu mümkün mü ?
(05-27-2011 09:34 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]videonun başlarında helikopterdeyken medic doldurma ve ammo doldurma sayıları çıkıyor.helikopterin içindeyken bu mümkün mü ?

Thamugadi de yerde uçağı tamir ve cephanelik almak için yerler var o yerlerden geçince öyle oluyor Smile
Güzel emeğine sağlık o chunmalar nasıl dışarı çıkıyor zakharcı değilim ama merak ettim.
Çok zevkli olmuş Big Grin Zakhar çok komik ya Big Grin
(05-27-2011 10:02 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Güzel emeğine sağlık o chunmalar nasıl dışarı çıkıyor zakharcı değilim ama merak ettim.

Orası işin zor olan kısmı Smile Onun içinde yarına bi' video hazırlayıp koyarım biraz zahmetli ama chunmalar'ı dışarı koymak Smile
Bugu mugu bırak da ben ilk defa heliyi güzel kullanan adam görüyorum. Manyak kullanıyor ya. Sanki elinde bişiyi çevirir gibi ne bileyim. Süper Big Grin
(05-27-2011 09:36 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(05-27-2011 09:34 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]videonun başlarında helikopterdeyken medic doldurma ve ammo doldurma sayıları çıkıyor.helikopterin içindeyken bu mümkün mü ?

Thamugadi de yerde uçağı tamir ve cephanelik almak için yerler var o yerlerden geçince öyle oluyor Smile

he peki o zaman beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler