Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Renkler Herkes İçindir (Önemli)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu film her izlendiğinde bir görme engelli çevresindeki renkleri öğrenebileceği özel bir yazılıma ücretsiz kavuşuyor. Jotun Boya'nın desteği sayesinde siz de onlardan birine renkleri armağan edebilirsiniz. Derneğin İstanbul Şube Başkanı Murat Demirok'un da filmde dediği gibi : "Lütfen bu filmi paylaşın, daha fazla inasn duysun, daha fazla insan bu imkandan yararlansın."

http://www.renklerherkesicindir.com/

Videoyu izlediğinizde ne demek istendiğini daha iyi anlayacaksınız WTR ailesi.. ("Filmi izleyerek bir görme engellenin hayatına renkleri katabilirsiniz." yazısına tıkklayarak videoyu izleyebilirsiniz.)
Konu daha önce açılmıştı ama tekrar tekrar paylaşmakta yarar var Smile
Güzel bi yazılım
Belki sölemem saçma olabilir ama benim babam görme engelli ama yinede üniversite menzunu olan biri birinin görme engelli olması hayatının bitmiş oldugu anlamına gelmior arkadaşlar sadece istemek yeterli ve insanın görme engelli bir babası olması zor bişi babanızın deerini bilin.adamım
(05-27-2011 08:31 PM)perfect34 Yazılan: [ -> ]Belki sölemem saçma olabilir ama benim babam görme engelli ama yinede üniversite menzunu olan biri birinin görme engelli olması hayatının bitmiş oldugu anlamına gelmior arkadaşlar sadece istemek yeterli ve insanın görme engelli bir babası olması zor bişi babanızın deerini bilin.adamım

Ne güzel birşey söylemişsin...Hayatta hiçbir zaman böyle şeylerden yılmamak gerekir! Söylediğin şey hiç saçma değil...Keşke herkes senin gibi olsa
(05-27-2011 08:33 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]
(05-27-2011 08:31 PM)perfect34 Yazılan: [ -> ]Belki sölemem saçma olabilir ama benim babam görme engelli ama yinede üniversite menzunu olan biri birinin görme engelli olması hayatının bitmiş oldugu anlamına gelmior arkadaşlar sadece istemek yeterli ve insanın görme engelli bir babası olması zor bişi babanızın deerini bilin.adamım

Ne güzel birşey söylemişsin...Hayatta hiçbir zaman böyle şeylerden yılmamak gerekir! Söylediğin şey hiç saçma değil...Keşke herkes senin gibi olsa
Teşekkür ederim.
Referans Adresler