Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1 promo kod sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben 800 g1 aldım.Daha sonrasında famas + flash mayın aldım toplam 680 g1 tuttu.Bildiğim kadarıyla normalde her 400 g1 kredisi harcaması yapıldıktan sonra hediye olarak promo kodu almam gerekiyordu.Ancak alamadım.Kod mail olarak bana gelmedi.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
kod mail olarak gelmiyor.Gamefirst sitesine gir kod kullana geliyor beyfendi
kod kullanda silahın kodu kullanıldı olarak gösteriliyor.Ancak hesabımda böyle bir silah gözükmüyo.Oyundada yok.Neden olabilir?
(05-27-2011 06:06 PM)orumar20 Yazılan: [ -> ]kod kullanda silahın kodu kullanıldı olarak gösteriliyor.Ancak hesabımda böyle bir silah gözükmüyo.Oyundada yok.Neden olabilir?

Sayfa 1, 2 varsa sayfa değiştir. Yoksa karakterinin ıd pw'sini baskası biliyorsa o kullanmış olabilir.. Hayırlı Olsun..
başka biri kodu kullansa bende kod kullanıldı diye gözükürmü
Arkadaş account gir kendi charını seç daha sonra kod kullan de ordan gir yap başka kimse kullanmamıştır
(05-27-2011 06:12 PM)orumar20 Yazılan: [ -> ]başka biri kodu kullansa bende kod kullanıldı diye gözükürmü

Ben Evet Diye Biliyorum. Daha bilgili biri yardımcı olursa daha iyi olur.
kod kullanıldı diye gözüküyo ama silah benim hesabımda gözükmüyo.Arkadş benim şifreyi biliyo o kendi hesabını aktive ederse silahı benim hesapta kod kullanıldı diye gözükürmü?
arkadaşlar ben yeni başladımda bu oyunaa rica etsem bana bi kod verebilirmisinz
[/b]
(05-27-2011 06:16 PM)orumar20 Yazılan: [ -> ]kod kullanıldı diye gözüküyo ama silah benim hesabımda gözükmüyo.Arkadş benim şifreyi biliyo o kendi hesabını aktive ederse silahı benim hesapta kod kullanıldı diye gözükürmü?

Arkadaşım, o kodlar tek kullanımlık. Öyle 10 kişiye dağıtıp sonra tekrar kullanamazsın. Ki böyle bir şey olsa zaten Gamersfirst batar Smile
Referans Adresler