05-27-2011, 01:25 PM
05-27-2011, 01:32 PM
CamStudio var. İmzamdaki (amatorce olan) videoyu onunla çektim ama ses falan mıkrofonla kaydedilio ben windows movie makerle ekledim müziği. Slayt geçişleri falan. Kullanmak istersen googlede birsürü açıklayıcısı var
Kullanamazsan yardımcı olurum online olduğum süre içerisinde.
İyi çekimler..
Kullanamazsan yardımcı olurum online olduğum süre içerisinde.
İyi çekimler..05-27-2011, 02:39 PM
HyperCam2 ya da Fraps kullanabilirsin.
05-27-2011, 03:26 PM
(05-27-2011 02:39 PM)cihadstorm Yazılan: [ -> ]HyperCam2 ya da Fraps kullanabilirsin.
Peki nasıl kullanıcaz?
05-27-2011, 03:29 PM
xfire kullanman gerek warrock oynuyorsan orda video çekiceksen + resmi olmasını istiyorsan xfire
05-27-2011, 04:52 PM
Fraps Full ile HD çekebilirsin.Biraz araştırırsan kolayca bulabilirsin.
05-27-2011, 04:52 PM
CamStudio derim ben ama daha iyisi varsa arkadaşlar yardımcı olabilirler 

05-27-2011, 04:57 PM
xFire video çekimi için resimli anlatım için(tıkla)
xFire video çekimi videolu anlatım için(tıkla)
xFire Türkçe dil paketi için(tıkla)
Forumda bunlar var biraz araştırmanı tavsiye ederim.
Forum kuralları
Kural 6-) Açtığınız konuların başlıkları konu ile alakadar olsun. "Acil yardım" "sorunum var lütfen içeri" "Yardım edinnn" ve benzeri konu başlıkları kullanmayınız. Unutmayınki konu başılığını konuya yakın seçerseniz size yardım edecek insan sayısı o kadar artacaktır. Forumda açtığınız başlıkların genel dilbilgisi kurallarına uygun olmasınada dikkat ediniz.
Başlık düzeltilmiştir.
xFire video çekimi videolu anlatım için(tıkla)
xFire Türkçe dil paketi için(tıkla)
Forumda bunlar var biraz araştırmanı tavsiye ederim.
Forum kuralları
Kural 6-) Açtığınız konuların başlıkları konu ile alakadar olsun. "Acil yardım" "sorunum var lütfen içeri" "Yardım edinnn" ve benzeri konu başlıkları kullanmayınız. Unutmayınki konu başılığını konuya yakın seçerseniz size yardım edecek insan sayısı o kadar artacaktır. Forumda açtığınız başlıkların genel dilbilgisi kurallarına uygun olmasınada dikkat ediniz.
Başlık düzeltilmiştir.
05-27-2011, 06:19 PM
Fraps en iyisi HD videolar alıyor.......Videoları kesmek müzik koyme gibi islere Sony vegas 10 & adobe after effecter kullan