Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Paylaşımlı Ekran Kartı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bugün öğrendim bilgisayarımın ekran kartı 1 Gb'miş ve 1 Gb ekran kartım paylaşımlıymış bunu nasıl paylaşımsız yaparım ?
Paylaşımlı ekran kartı tavsiye edilmiyor pek onu paylaşımsız gibi birşey yapamazsın Big Grin
Bu paylaşımlının özelliği bellek ihtiyacını ram'den alıyor yani bu da bilgisayarın performansını düşürüyor,tavsiye edilmez bu tür ekran kartları.
İhtiyacının bir kısmını ram'den karşılıyor yani. Smile
Batu kuzene danıştım.Verdiği bilgi ekran kartının performansının kac gb oldugu ile değil paylaşımlı veya paylaşımsız + üzerindeki ramlerle anlaşılacağı yönünde idi..Umarım dogru seçimi bulursun.bende Big Grin
(05-27-2011 12:06 PM)awarwas Yazılan: [ -> ]Batu kuzene danıştım.Verdiği bilgi ekran kartının performansının kac gb oldugu ile değil paylaşımlı veya paylaşımsız + üzerindeki ramlerle anlaşılacağı yönünde idi..Umarım dogru seçimi bulursun.bende Big Grin

Paylaşımlı olduğu kesin değil ama öğrenmem lazım ve bu durumu abi Smile
cpu-z ile ramlerin kaçlık onlara bak bide ram toplam ne kadarlık kullanılıyor ona bak
mesela : sende 2 tane 512mb var ve sisteme baktığında 1000mb yerine 768mb görünüyor. Yani 256mb'ı ekran kartı yiyor.
Öyle yani
cpu-z ile ramlerin kaçlık onlara bak bide ram toplam ne kadarlık kullanılıyor ona bak
mesela : sende 2 tane 512mb var ve sisteme baktığında 1000mb yerine 768mb görünüyor. Yani 256mb'ı ekran kartı yiyor.
Öyle yani
Referans Adresler