Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ilginç ama güzel
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
az önce bi oyuncu nasıl eğiliyoruz diye sordu dedim işte iki kere c yani "cc" sonra aklıma ilk gelen şey "allah (c.c.)" oldu.. biz oyunda bu tuşla diz çöküp bu tuşla eğiliyoruz gerçekte ise sadece allahın huzurunda.. bu benim şahsi görüşüm artık tesadüfmü yoksa nedir bilemedim..
Yok daha neler...
İlginç bir yaklaşım Smile
40 yıl düşünsem aklıma gelmez Smile
evet biraz garip ama ilginç bir fikir Big Grin
Gerçekten çok ilginç bir yaklaşım saçma demek istiyorum ancak vicdanım el vermiyor. "Ya doğruysa ya bir art niyet varsa?" diyede bir ses duymuyor değilim. Ancak ben bu kadar din düşmanı olup bu kadar ince detaylara düşeceklerini zannetmiyorum . Eğilme - oturma vb. kavramların belkide c ile başlayan bir karşılığı vardır...
İngilizce crouch çömleme demek ondan geliyor olabilir mi?
(05-26-2011 06:44 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]40 yıl düşünsem aklıma gelmez Smile

Aynen öyle
(05-26-2011 07:20 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Gerçekten çok ilginç bir yaklaşım saçma demek istiyorum ancak vicdanım el vermiyor. "Ya doğruysa ya bir art niyet varsa?" diyede bir ses duymuyor değilim. Ancak ben bu kadar din düşmanı olup bu kadar ince detaylara düşeceklerini zannetmiyorum . Eğilme - oturma vb. kavramların belkide c ile başlayan bir karşılığı vardır...

Knight Online oyununda bi' yere gitmek için tıkladığımızda masonların resimdeki işareti çıkıyordu bu işaretin anlamını bilenler büyük tepki göstermişti .[Resim: image005.gif]
Gerçekten 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama neden olmasın Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler