Arkadaşlar paketim 8mpbs'ye kadar hızlı paket fakat bağlantı hızım 1mpbs

Arıyorum 444-0-375 santrale uzaklık yakınlık hattın desteklediği kadar hıza sahip olabilirsiniz falan diyor
Nerden artırabiliriz hızı bi' yardmcı olabilirmsiniz?
-Şimdiden teşekkürler.
Benimde aynı fakat benim 2 mbit, boşyere uğraşma hızını yükseltmezler.
Desteklediği maximum hız 1 mbit dir.Ayrıca 8 mbit'e kadar diyor bunu unutma.Sana 8 mbit vereceğini taahüt etmiyor.Santralin desteklediği en fazla 8 mbit'e kadar diyor.
Arkadaşım bunu sorun etme.
TTNet'te bu aralar bakım çalışmaları var, aynı sorun bendede var. Sabrediyorum, inşallah düzelecek.
çevremdeki 2mbps interneti olanların 352 yi aşanı yok ben ise saniye başına 1 megabyte download yapabiliyorum 8 tarifeyle 8 tarifesinde evinin kablo tesisatıda önemli... mehmet arkadasımızın dediği gibi 8mbps ye kadar... inebilirde çıkabilirde
ara tekrar 1 mbt tarifesine geç.ben öyle yaptım hiç olmazsa kota derdin olmaz.
(02-07-2010 07:10 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]ara tekrar 1 mbt tarifesine geç.ben öyle yaptım hiç olmazsa kota derdin olmaz.
recep hocam senin kafa eskilerde kaldı galiba 1mbps sınırsız 45
8mbpsye kadar olan ise 49
uydu nette 20mb gordum o var mı gercekten
(02-07-2010 07:09 PM)trmadk1nq Yazılan: [ -> ]çevremdeki 2mbps interneti olanların 352 yi aşanı yok ben ise saniye başına 1 megabyte download yapabiliyorum 8 tarifeyle 8 tarifesinde evinin kablo tesisatıda önemli... mehmet arkadasımızın dediği gibi 8mbps ye kadar... inebilirde çıkabilirde
8 mbit tarife ile saniyede 1 mb indirebiliyorsan zaten tam anlamı ile kullanıyorsun demektir. 8 megabit = 1 Megabyte
Ayrıca 8 mbit tarifesi sınırsız tarife değildir. Belli bir gb indirdikten sonra hızınız çok fazla düşer. 512 kb kadar.
Beyler Teşekkürler baya yardımcı oluyorsunuz

xD
-Şaka bi yana 8 mpbs tarifesinde 15gb kota sınır vardır 15gb sonrasında hızınız 512kbs ye duşer.
NETLİMİTSİZ tarifseine geçeli 1 hafta oldu ilk 2 gün hızım 2-4 mpbs arasında gidip geliyordu fakat sık sık (2-3 saatte bir) bağlantı kopuyordu.
-Bundan sorna aradım böyle böyle diye bundan sonra bu sorun bir daha olmayacak dendi, ondan sorna hıza bi' baktım 0.8 mpbs olmuş

Beyler sizce warrock için en uygun internet şirketi ne?