Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Simgesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler haftabaşı clan kurucam isim bulundu ama clan simgelerini bilmiyorum eğer linki veya resmi varsa burdan paylaşabilirmisiniz??
Kurma butonuna falan bas ama tamam demessin orda gözükür resimler
(05-24-2011 01:11 PM)shameless Yazılan: [ -> ]Kurma butonuna falan bas ama tamam demessin orda gözükür resimler

Yok clan cezam felan var.Herşeyi önceden hazırlamak istiyoruz clan simgesi resimleri veya linki varsa atarsanız sevinirim.
google.gif googleamcaya sor cıkar Wink
(05-24-2011 01:52 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]google.gif googleamcaya sor cıkar Wink

Ben bulamadığım için size soruyorum Angry
Klan simgesi kendin yükleyemiyorsun şuan.warrockun yüklü ikonların seçebiliyorsun ancak..
Biliyorum da hani rütbeleri internette arayınca buluyoruz ama clan simgelerini bulma olasılığımız yokmu?
(05-24-2011 02:14 PM)Raßdem0n Yazılan: [ -> ]Biliyorum da hani rütbeleri internette arayınca buluyoruz ama clan simgelerini bulma olasılığımız yokmu?

Google Amca'dan adamların paylaştığı skorlara bak yanlarındada mutlaka clan logosunu görürsün yada çektiğin SSlere bak clan logolarına bak ancak öyle bulabilirsin Smile
(05-24-2011 02:53 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]
(05-24-2011 02:14 PM)Raßdem0n Yazılan: [ -> ]Biliyorum da hani rütbeleri internette arayınca buluyoruz ama clan simgelerini bulma olasılığımız yokmu?

Google Amca'dan adamların paylaştığı skorlara bak yanlarındada mutlaka clan logosunu görürsün yada çektiğin SSlere bak clan logolarına bak ancak öyle bulabilirsin Smile

Off en az 200 tane ss var Big Grin
bazıları bunlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler