Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock "Now Loading" de Takılma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Yaklaşık 3 saattir oyuna giremiyorum, oyun açılıyor ama "now loading" yükleme ok işareti hep aynı yerde takılı kalıyor, yarım saat bekledim açılmadı.

[Resim: 92623078492223773952.jpg] Hizliupload.com
Bilgisayarına,modemine reset at sonra ctrl,alt,delete bilgisayarda ( WarRock Açılıyken) cpu kullanma gibi bir şey var onu normal yada yüksek sorun düzelecektir. Smile
(05-24-2011 12:40 AM)gocaman Yazılan: [ -> ]Bilgisayarına,modemine reset at sonra ctrl,alt,delete bilgisayarda ( WarRock Açılıyken) cpu kullanma gibi bir şey var onu normal yada yüksek sorun düzelecektir. Smile

Pc reset ve modem reset i denemiştim, birşey değişmemişti. Cpu ve ram kullanımı da normal seviyede...
bende de HackShield Pro dolmuyor sadece 2 diş sonradan kendi kendine kapanıyor
Sorun hala devam etmekte, 2 gündür bu yüzden oyuna giremiyorum, bu konuda bir çözüm önerisi olan yok mu...?
Ettt aynı sorun banda oldu 4 gundur oyuna gıremıyorum.Ama oyunu sılınce ve tekrar yukleyınce oluyor ama baya beklıyorm gırmesıne gırınce oyundan cıktınmı daha da o gun hıc gırmıyor bu konuda onerınızı beklıyorum..
ßeyler onerılerınız 1 gundur beklıyorm.Artık sılıp yukleyınce bıle gırmıyor.ßu konuda onerılrınız Soleyın Allah rızası ıcın Sad
Referans Adresler