(05-23-2011 11:45 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]![[Resim: adszrtm.png]](http://img29.imageshack.us/img29/4295/adszrtm.png)
En azından.
Ben o verdiğin sitedeki papağanı bulsam ağız, yüz, göz bırakmam.
(05-23-2011 11:48 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ben o verdiğin sitedeki papağanı bulsam ağız, yüz, göz bırakmam.
Aynen.
Orada Çıkan Şeyler Aranma Sayısına Göredir.. Bunu Google'nin Üzerine yıkmak Saçmalık Olur.. Türkiye İp Adreslerinden en Çok Mustafa Cecelinin Şarkısı Aranmış.. Birde Bizim İnsanımız "Mustafa Kemal Atatürk" Olarak Değilde Direk "Atatürk" Olarak Araştırır.. Birde Ata Yazarak Dene O Zaman ARanma Sayısı Fazlamı Azmı Görürsün...
Google arama sistemi, arama sayısına göre değil, aradığınız kelimenin hakkında en çok link bulunana göredir. İnanmıyorsan araştırabilirsin. Yani internette Atatürk'ten çok Mustafa Ceceli linkleri var.
Birazcık polyana olalom herkez Ata'mızı bildiği için aratmaya gerek duymamışlar.Ama malesef öyle değil gerçekden üzücü ama bu şu demek değildirki bir arama motorunda yüce bir insanın ismi çıkmadı diye halkımız ona duyarsız olsun eminimki halkımızın büyük bir bölümü Atatürk'e karşı sevgili ve saygılıdır.
İlkdefa mustafa ceceli ismini gördüm arattım baktım Çernobil faciasına mağruz kalmış bir kafa yapısı var o alın ne öyle ya
O kadar'da emin olma memlekette o kadar okumamış cahil insan varki... mesela sokakta wikileaks ne diye soruyorsun, futbolcu diyorlar.. Atatürk hakkında bilgiye sahip olduklarını pek sanmıyorum.
Üzücü be

Tıklanma sayısına göreyse bizim utanmamız lazım Google ın değil...