Arkadaşlar 1 Gün Önce hatta 35-40 saat önce charıma g1 kredi yükleyip silah falan aldım ve nc attım ardından hemen oyna girmeyi denedim ve charım askıda kaldı kullanıcı adı oyunda hatası ile Ticket gönderdim 2 gün oldu hala bir cevap yok Sorunu çözmem için ne yapabilirm yardım edermisiniz yada oyun update patch gününde düzelir mi Ticket attım cevap gelmiyor LANET OLSUN Gamersfirst Ve Teknik ekibi .S
Bende öyle olduğunda ; başka bir karaktere girip pm yağmuruna tutuyodum buglu karakteri 10 - 15 dakika sonunda otomatikman sistem dolayısıyla düşüyordu. En azından bende böyle olmuştu. Denemekden zarar çıkmaz. İnşallah bugdan çıkar karakterin. Olmazsa patch günü herkesi oyundan attığı içinde çıkabilir. Geçmiş Olsun ..
Sen İlk Önce Türkçe Konuşmasını Öğren Sonra Sorununu Yaz. '' .S '' Nedir Arkadaşım ?
(05-23-2011 10:33 PM)xshooterzz Yazılan: [ -> ]Sen İlk Önce Türkçe Konuşmasını Öğren Sonra Sorununu Yaz. '' .S '' Nedir Arkadaşım ?
Bu kadar zıt olma bence. Msn ve facebook konuşmalarında genellikle kullanılan bir ifade. Arkadaş o sinirle sorununa hızlıca çözüm ararken yanlış yazmış olabilir ..
(05-23-2011 10:36 PM)GliondeL Yazılan: [ -> ] (05-23-2011 10:33 PM)xshooterzz Yazılan: [ -> ]Sen İlk Önce Türkçe Konuşmasını Öğren Sonra Sorununu Yaz. '' .S '' Nedir Arkadaşım ?
Bu kadar zıt olma bence. Msn ve facebook konuşmalarında genellikle kullanılan bir ifade. Arkadaş o sinirle sorununa hızlıca çözüm ararken yanlış yazmış olabilir ..
Bir Kere Kuralları Okumanı Tavsiye Ederim Kardeşim

Alıntı:Türkçe ile ilgili Kurallar
Kural 1-) Diğer bir çok site gibi bu konuda çok yaptırımcı olmayacağız vede üyeleri sıkmayacağız
Kural 6-) Uzun lafın kısası öğrencilik hayatınızda öğretmeninize nasıl bir kompozisyon yazıyorsanız üzerine bir şey katmadan yazarsanız hem siz hem biz mutlu oluruz. Bu sitedeki hiç bir görevli ( mod veya admin ) sizin yaptığınız imla hatalarını kovalamayacak. Eğerki vasat bir dil ile yazıyorsanız cezasını çekersiniz ama unutmayınki biz sizin Türkçe öğretmeniniz değiliz. Burdaki herkes kendi özel hayatından bir şeyleri bu siteye veriyor onun için bu tür konuları çok didiklemeyeceğiz vede siz üyeleride sıkmayacağız. Umarım bu iyi niyetimizi suistimal etmezsiniz.
Bu kurallarda yazdığına göre çok sıkmıyacağız. Kendini yansıtır olarak yazıyor

Yani kendini ifade ederken öyle yazmış bizim sorunumuz olmamalı ve olamaz

Boş yere birbirimizin kalbini kırmayalım ..
xshooterzz
Ben burda yardım arıyorum .s bu işareti senin gibi cahiller anlamaz
Bu arada Modeme Rest Attım Fakat Chara Nc attığım için hangi pm'i atarsam atayım oyunda değil yazıyor
2 tane ticket attım cevap gelmedi
xshooterzz
Bi Derdin var heralde Klavyeci ? he gülüm ?
O işareti Benım Gibi Cahillermi Anlamaz Yoksa Senın Gibi Cahil Gereksiz İnsanlarmı Yapar ?