Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MSN Messenger Hata Kodu 80048047
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar,
Sistem Geri Yükleme yaptıktan sonra Messenger'e girmeye çalıştım fakat hata verdi: "Hata Kodu 80048047" Google Amcadan yardım istedim fakat o da bulamadı Sad

[Resim: msnhata80048047.png]

Çözümünü bilen söylerse sevinirim Sad
Servis sağlayıcısı @hotmail.com'mu yoksa @w.cn tarzında mı?
(05-23-2011 09:24 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Servis sağlayıcısı @hotmail.com'mu yoksa @w.cn tarzında mı?

@windowslive.com ve @hotmail.com
0212 800 480 47 numarayı ara Big Grin

Bi ara Facede görmüştümBig Grin
(05-23-2011 09:26 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]
(05-23-2011 09:24 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Servis sağlayıcısı @hotmail.com'mu yoksa @w.cn tarzında mı?

@windowslive.com ve @hotmail.com

O zaman dert etme banada oluyor arada kendi kendine düzeliyor sonradan ama msn'e girmek istiyorsan mail.live.com adresini veya ebuddy.com adresini kullanabilirsin.. Oradanda online sohbet edebiliyorsun..
adam msn açılmıyor demiş siz sohbetten telefon numarasından bahsediyorsunuz Big Grin
O sorun bir süre sonra düzeliyor yada bir yere yanlışla '.,' gibi harfleri yanlışlıkla koymuş olabilirsin
Öncelikle Messenger ön bellek dosyalarını silin. Bu işlemi yapmadan önce bilgisayarınızdaki gizli dosya ve klasötleri görünür duruma getirmeniz gerekiyor. Gizli dosyaları aktif hale getirmek için herhangi bir windows penceresinin üst kısmında bulunan Araçlar menüsünde, Klasör ve Arama Seçenekleri / Klasör Seçenekleri'ni tıklayın. Görünüm sekmesine geçin ve gizli Dosya ve Klasörler altında bulunan Gizli Dosya ve Klasörleri göster' i seçip işlemi tamamlayın.

Önbelleği temizlemek için;

XP için;

C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Application Data\Microsoft\MSN Messenger
C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Vista için;
C:\Users\ %USERPROFILE% \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Rehber klasörünün içindeki dosyaları silin.
Referans Adresler