Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunun Adı Kahpeliktir!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Böyle bir konu açmayacaktım ama çok zoruma gitti. Oldukça güzel bir xp alacaktım, kd oranıda oldukça güzeldi.
Az önce Nerbil oynarken hack demeye başladılar ve odadan atıldım.

Aşağıdaki oyuncuların benim gözümde "köpek" kadar değeri yoktur.
proextacy,
ares050,
kallashbeg...

Ben Team Viewer kullanmıyorum. Benim hakkımda bir iddianız varsa evime gelirsiniz ne şartlar altında oynadığımı gözlerinizle görürsünüz.
Yol paranızı ben vereceğimbeyfendi

SS'ler;
[Resim: M41sy.jpg]
[Resim: bJ5ZD.jpg]
[Resim: NVOpZ.jpg]
[Resim: 3Yytl.jpg]
[Resim: 7P4W4.jpg]
[Resim: Y60TV.jpg]
[Resim: kM8fU.jpg]
[Resim: nCXWO.jpg]
[Resim: I5d3O.jpg]
[Resim: ntkKG.jpg]
[Resim: uzO2r.jpg]
[Resim: 9IYtQ.jpg]
[Resim: 30eU3.jpg]
[Resim: IyjBn.jpg]
[Resim: bJNMH.jpg]
[Resim: pM5yy.jpg]
[Resim: RpfBJ.jpg]
[Resim: YQjA2.jpg]
[Resim: hiyS4.jpg]
[Resim: szvlr.jpg]
[Resim: hnrim.jpg]
[Resim: TzS7S.jpg]
[Resim: uNL0m.jpg]
[Resim: dYjGu.jpg]
hack olduğunu da söyleyemeyiz olmadığınıda anlayamayız ... yol parası vermektense beleş tw kurup vermek daha mantıklı gelmiyor mu Big Grin
en nefret ettiğim şey ama çok başıma geliyor hatta geçen gün medicin kıyafeti değişik diye attılar Big Grin
O adam ilk önce kendisine bi baksın 4 günde 64'den 65 olmuş :
http://warrock-stats.com/index.php?site=...=proextacy
(05-23-2011 09:11 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]hack olduğunu da söyleyemeyiz olmadığınıda anlayamayız ... yol parası vermektense beleş tw kurup vermek daha mantıklı gelmiyor mu Big Grin

Benim bilgisayarda hack programı varsa; sen onu Tv ile bulamazsınWink
nedne bu kadar emin konuştun ? bulunmaz hint kumaşı değil ya bu hack Big Grin isteyen evime gelsin muhabbeti çok saçma bence . tw vermek zorunda değilsin kimseye birşey ispatlamak zorunda da değilsin
(05-23-2011 09:20 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(05-23-2011 09:11 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]hack olduğunu da söyleyemeyiz olmadığınıda anlayamayız ... yol parası vermektense beleş tw kurup vermek daha mantıklı gelmiyor mu Big Grin

O kadar eminsin yani Big Grin

Bulunmayan hackleri bulma yöntemi varsa yardımcı olurmusun çok muzdaripiz bu durumdan Big Grin
aşağıda ki oyuncuların köpek kadar değeri yoktur deyipte, onları kaale alıp böyle bir konu açman çelişkidir dostum. kendinle çelişmişsin.
(05-23-2011 10:05 PM)awarwas Yazılan: [ -> ]

Bulunmayan hackleri bulma yöntemi varsa yardımcı olurmusun çok muzdaripiz bu durumdan Big Grin

Katılıyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler