Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Runtime Error!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Program:C:\Program Files\War Rock\ WRUpdater.exe

This appilicatiom has requested the Runtime to Terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more informatiom.

BEYLER CEVABINI BİLEN VARSA LUTFEN YAZSIN Smile
Antivirüs programının karantina bölümünde warrock.exe yi virüs olarak algılamış ordan geri yükle sorunun çözülür
Antirvurus Yoksa ? Big Grin
(05-23-2011 08:39 PM)fb1907berk Yazılan: [ -> ]Antirvurus Yoksa ? Big Grin

O zaman sıçtık Big Grin
(05-23-2011 08:39 PM)fb1907berk Yazılan: [ -> ]Antirvurus Yoksa ? Big Grin

O zaman Big Grin patch geri yüklemeyi dene :
Program Files-Gamersfirst-WarRock-Version.cfg dosyasını not defteri olarak aç sonra bunu kopyala :

Kod:
<!--
[PATCH INFOMATION]
    Format    =    0
    Launcher    =    15
    Updater    =    30
    Client    =    42
    Sub    =    0
    Option    =    0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
muhabbet hep aynıdır . antivirüs silmiştir . karantinadan onu yüklersen hiçbir sorun kalmaz . . . peki ya ben neden giremiyorum şu lanet olası oyuna ? kaç kere silip tekrar yüklememe , bütün yöntemleri denememe , herşeyi güncellememe rağmen hemde ? benim pc ye tw ile bağlanıp yaparım diyen varmı ? ben ne denediysem olmadı olmuyor . . . Sad
(05-23-2011 08:46 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]muhabbet hep aynıdır . antivirüs silmiştir . karantinadan onu yüklersen hiçbir sorun kalmaz . . . peki ya ben neden giremiyorum şu lanet olası oyuna ? kaç kere silip tekrar yüklememe , bütün yöntemleri denememe , herşeyi güncellememe rağmen hemde ? benim pc ye tw ile bağlanıp yaparım diyen varmı ? ben ne denediysem olmadı olmuyor . . . Sad

Sorununun ne olduğunu bilsem yardımcı olabilirim Smile
sorun nedir anlatayım . warrock açıyorum . doluyor . gamestart sonra hs doluyor ve kapanıor warrock exe çalışmayı kesiyor . ne denediysem olmadı . . . patch geri yükle deme 15 kere yapmışımdır . karantinaya bak deme öyle birşey söz konusu değil . güvenlik duvarı ve antivirüs kapalı . directx güncelledim olmadı . hs güncelledim olmadı . net.fremworklerin hepsi yüklü visualler yüklü . . . daha ne sayayım Big Grin tw ile bağlanıp yapıcak babayiğit arıyorum valla oyunu unuttum ne zamandır giremiyorum Sad
aynı sorun bende vardı Proxyle baglan buyuk iht. baglancak Big Grin kaantopal oyle yaptı bana Big Grin dene bence
(05-23-2011 08:59 PM)fb1907berk Yazılan: [ -> ]aynı sorun bende vardı Proxyle baglan buyuk iht. baglancak Big Grin kaantopal oyle yaptı bana Big Grin dene bence

proxyle nereye bağlanayım anlamadım ? oyuna girerken proxy ne alaka Ss.gif
Referans Adresler