Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Call Of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer Hata !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar sorunsuz bir şekilde COD MW2 MP oynuyordum ama SinglePlayer'de hata verdiği için tekrar silip kurdum ve tekrar MP oynamak için kurmaya çalıştığımda başaramadım. Sad

Hata alıyorum, hata bu:

[Resim: codmw2mphata.png]

COD MW2 MP oynayan varsa ve kurmayı falan biliyorsa Ö.M.'den bana ulaşsın adamım
Steam olayı falan vardı diye biliyorum ben ? Ss.gif
(05-23-2011 08:04 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Steam olayı falan vardı diye biliyorum ben ? Ss.gif

Ya eskiden nasıl yüklediysem aynı yöntemle tekrar yükledim fakat şimdi hata veriyor Sad

Bu sistem geri alma olayı nasıl oluyor ? ve sistemi 2-3 gün öncesine yani dosyayı silmediğim güne alsam sildiğim dosyalar geri gelir mi ? Ss.gif
(05-23-2011 08:13 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]
(05-23-2011 08:04 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Steam olayı falan vardı diye biliyorum ben ? Ss.gif

Ya eskiden nasıl yüklediysem aynı yöntemle tekrar yükledim fakat şimdi hata veriyor Sad

Bu sistem geri alma olayı nasıl oluyor ? ve sistemi 2-3 gün öncesine yani dosyayı silmediğim güne alsam sildiğim dosyalar geri gelir mi ? Ss.gif

Evet gelir sistem geri yüklemenin amacıda o zaten :

Başlat-Tüm Programlar - Donatılar - Sistem Araçları - Sistem Geri Yükleme
(05-23-2011 08:15 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]

Evet gelir sistem geri yüklemenin amacıda o zaten :

Başlat-Tüm Programlar - Donatılar - Sistem Araçları - Sistem Geri Yükleme

Hiç bir işe yaramadı Sad

Bu alteriwnet kardeş.Korsan multiplayer platformu,konu silinirse iyi olur forumda korsana yardım etmek yok diye biliyorum ben.
Referans Adresler