Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fener şampiyon ama rahat yok
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu ne ya bizim ne kadar salak insanlarımız var sanane ister kutlar ister sevinir sen şampiyon ol sende kutla battı ister beşiktaşta ister galatasaray lisesinin oralarda farketmez istediği takımı tutar istediği gibi kutlar SANANE sana ne oluyor bide salak salak video çekiyorlar iyi şey yediniz aferin size AngryAngryAngryAngryAngryAngry
Yamyamlara benzettim ben bu arabadakileride üstünde zıplayanlarıda Big Grin
Bjk taraftarı bu, normal karşılamak gerek... Fenerbahçe'nin rakibi Yunan diye olan Yunan olan taraftar grubu bu, normal karşılamak gerek...

Aşağıda Türkiye - Avusturya maçı öncesi yorumları yer alıyor.

Not: Ekram Dağ Avusturya Milli Takımı'nda oynuyor.

[Resim: 6284.jpg]
(05-23-2011 04:33 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bjk taraftarı bu, normal karşılamak gerek... Fenerbahçe'nin rakibi Yunan diye olan Yunan olan taraftar grubu bu, normal karşılamak gerek...

Aşağıda Türkiye - Avusturya maçı öncesi yorumları yer alıyor.

Not: Ekram Dağ Avusturya Milli Takımı'nda oynuyor.

[Resim: 6284.jpg]

Al işte bu kadar
allah belasını versin bu zihniyette olanları . ulan adam fenerlide ananı bacını mı becerdi . ne yapmış . teksas mı lan burası . o arabanın içinde adamın karısı çoluğu çocuğu var belki bu yapılanlar nasıl gülünerek karşılanıor . allah belamı versin o an o arabadaki ben olcam ve yanımda silah olcak o şerefsizlerin tapouktan vurmayan adam değildir . polis gelsin ne olcak nefsi müdafa . karıma çoluk çocuğuma saldırdılar kendimi korudum bu kadar . it sürüsü bunlar zaten videoya çekip marifet gibi yayınlıyorlar . hangi takım olursa olsun önce insanız biz be . yeter .... AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
(05-23-2011 05:28 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]allah belasını versin bu zihniyette olanları . ulan adam fenerlide ananı bacını mı becerdi . ne yapmış . teksas mı lan burası . o arabanın içinde adamın karısı çoluğu çocuğu var belki bu yapılanlar nasıl gülünerek karşılanıor . allah belamı versin o an o arabadaki ben olcam ve yanımda silah olcak o şerefsizlerin tapouktan vurmayan adam değildir . polis gelsin ne olcak nefsi müdafa . karıma çoluk çocuğuma saldırdılar kendimi korudum bu kadar . it sürüsü bunlar zaten videoya çekip marifet gibi yayınlıyorlar . hangi takım olursa olsun önce insanız biz be . yeter .... AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

%89734681 haklısın beyfendi
Yanlış Yapmışlar. Onlar Kazansalardı aynısının onlara yapılmasını istemezlerdi..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler