Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1 Credits & Premıum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar yakın zaman içerisinde 1600 g1 credisi ve 3 günlük bronze premıum alıcağım fakat ne alacağım konusunda karar vermiş değilim yardımlarınızı bekliyorum :) M14,FLASH,6.SLOT,MEDİC BOX,ADRENALİNE VAZGEÇİLMEZİM ONLAR OLSUN :) ENGİNEER,ASSAULT,SNİPER KULLANMAYI SEVERİM ONLARA UYGUN OLURSA İŞİME GELİR ARKADAŞLAR :)
bronze mi ? Gold demek istedin sanırım ?
ya arkadasalr konu acmak ıstıyom warrock acamıyom yazıcam sorunu konu acamıyoummmmm
yardım edınnnnnnnnnnnnn
3 Günlük alacağım ama farketmez goldda alırım
famas al yeter geriye kalanlarada o 6.slot itemlerinden alırsın ama 5.slot alamıyacaksın gold premıumda alamssın 3 günlük bronz yok
Gold al g1 le silahları ucuza alırsın.Bence 2.slota mp5k al 3.slota mp7a1 5.slota tmp9 6.slota medic box ve flash al medice enginnerin 6.slota ammo ve m14 al silahlar medicle aynı zaten assault için 2.slot mp5k 3.slota famas 5.slotu kendın sec 3-4 tercihin var (xm8 l85a1 m60 m249) 6.slotada staminayla adrenalin al bence
Sniper olacaksan aw50f beklemeni öneririm.Ben bekleyemem diyorsan PSG-1 almalısın.Diğerleri yaramaz.Engineer a ise mp7a1,tm9 alabilirsin.Assaulta famas m60 alabilirsin.Bunlar benim görüşlerim.Smile
Engineer : P90 - Scorpion
Sniper : PSG-1
Assault : L85A1 Famas
Engineer :tpm9 , mp7a1 , scorpion
Assoult : Famas , m249 , m60
Sniper : Dual Barett , Psg
1-2 hafta bekle gold m60 gelicek onu alırsın
Referans Adresler