Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Geniş Alan Uçak Türleri ve Ufak Kullanma Tiyoları ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-22-2011 06:10 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ya bu bilgileri biliyorum. Ama şu işi bir beceremiyorum Big Grin

Aynen birisi sorsa nasıl uçak kullanılır diye rahat bir şekilde anlatırım ama hayatta kullanamam.
ufak kullanma tiyolarımı?
Rafale Kafa kafaya en saglamı kilitlenmeye gerek yok taramalısı yetiyo
(05-22-2011 06:10 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ya bu bilgileri biliyorum. Ama şu işi bir beceremiyorum Big Grin

hadi hadi bırak şimdi bu ayakları Big GrinBig Grin
Bilmeyenlerin işine yarayabilir teşekkürler victory.gif
Güzel konu semihSmile ; ama uçağı öğrenmeden önce mapı öğrenmeniz gerek uçak zaten 1 kaç dk sürünce bi miktar alışırsınız ama mapı bilmezseniz mesala conturasda fazla bişe yapamazsınız ,etkisiz eleman olursunuz, maçın gidişatını etkileyemezsiniz, oyunu okuyamazsınız kısaca takım güzelse güzel skor kötüyse kötü skor yaparsınız.
Mapları ezberledikten sonra uçağınızı geliştirmek için kesinlikle conturas takılın temel şeyleri öğrenin. Ardından :
Disturmda= Rafelenizi geliştirin burda hem yerdeki adamları tarayarak vurmaya alışırsınız hemde küçük bi map olduğu için kısa alanlarda uçak kullanımınızı geliştirirsiniz
Crater= Burada daha çok zamanlama yapmayı fln öğrenirsiniz
Engrene= Burda uçak olarak a-10 bulunur hpsi azdır stingerlerden fln kaçmaya alışırsınızSmile

osaplauas-4rcturus1-progamersleader
Paylaşım için ''TEŞEKKÜRLER'' Tongue
Çok Güzel Paylaşım Bilmeyenlere Çok Yardımcı Olabilir beyfendi
guzel paylasim
(05-22-2011 06:10 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ya bu bilgileri biliyorum. Ama şu işi bir beceremiyorum Big Grin

Aynen ya uçak falan uçururum ama alikopterler...
Ben tamamen kara araçları prosuyum gerisi ilgilendirmez. Ya da ilgilendirir? Kime ne ki her türlü uçak savaşlarında çok kötüyüm. Neden alışamadım bilmem. beyfendi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler