Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Form :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: screenshot029a.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

Ws'ye başlarken biraz sanki yenicekmiş gibi başladı daha sonradan form'da olmadığını maus'un bozuk olduğunu ekranın göstermediğini vb vb şeyler saçmaladı Smile
- Eee?
Sonuç ne oldu ?
(05-22-2011 10:19 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]- Eee?

Eee Demendeki amaç ben anlayamadım komik çocuk durumuna geçebilmek içinmi yoksa evil gibi özentilerin olsun diyemi ?
Big Grin hep ağlıyorlar böyle ya
Sonuç Ne oldu ve 300 Killik vs mi Yapılır Ya Big Grin
Bu olaylar bende vs sonrası olur adam gel ulan felan la başlar vs biter aslında ben tankcıyım heliciyim şöyleyim böyleyim kardeşim öyleysen neden snip vs yapıyorsun dimi.Ama senin vs nin sonucu ne oldu keşke o ssyide koysaydın ve ilk defa formda değilim diyen biriyle karşılaşıyorum.Formda değilim ne halı sahamı yapıyorsun oyun bu yok başlamadın dur ısınayım vücut germeler falan bu nickle karşılaşırsam bende vs isticem bakalım bana nediyecek.
Smile
(05-22-2011 01:13 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Bu olaylar bende vs sonrası olur adam gel ulan felan la başlar vs biter aslında ben tankcıyım heliciyim şöyleyim böyleyim kardeşim öyleysen neden snip vs yapıyorsun dimi.Ama senin vs nin sonucu ne oldu keşke o ssyide koysaydın ve ilk defa formda değilim diyen biriyle karşılaşıyorum.Formda değilim ne lan halı sahamı yapıyorsun oyun be bu yok başlamadın dur ısınayım vücut germeler falan bu nickle karşılaşırsam bende vs isticem bakalım bana nediyecek.

yukarı killere bak zaten bu lafı etti çıktı Smile
Big Grin Çok komik insanlar var ya. Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler