Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Neyden Kaynaklanıyor Bilmiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar CASPER NİRVANA bilgisayar aldım 1.5 ay kadar oldu
Özelliklerim :
512 Mb Ekran Kartı (32 Bit)
2 Gb Ram
İntel Pentium
Windows 7 Starter

Arkadaşlar bu aralar laptop oldum bu aralar evde olamayacağım için warrock'tanda uzak duramayacağım için laptop aldım 1100 Tl'ye yukarıda belirttiğim gibi online oyunlarda sorun çıkartmacak bir bilgisayar ama warrock oynanmıyor bilgisayarda sorunum kasmalar ve bi adamla çatışmaya girince fare ağır dönmeye başlıyor bu sorun warrocktan mı kaynaklanıyor yoksa bilgisayardan mı ? Bilgisayardan ise nasıl düzeltirim bu sorunu ? :/[/font] [font=Courier]
Ekran kartın kac bit?, büyük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyordur bendede 512 ekran kartı varken warrock baya kasıyordu.
32 Bit
32 Bit
ben experın pc sını aldım 6 gb RAM 3 gb ekran kartı ve tam 1.050 TL ye (masaüstü)orda exper laptoplada vardı hemen hemen aynı özellikler ve aynı fiyataydı bence iyi araştırmalar yapıp indirime girmiş yi bilgisayar almalıydın yaklaşık 3 ay takip ettim Sad
Böylece kasma sorunun hiç olmazdı admalar oyun sonuna kadar m14 atıyor ve hiç kasmıyor internet cafede oynadıgımda anlatamam inanılmaz bir şekilde kasıyor..
eski bilgisayardada kasıyordu
32 bit ekran kartı değil işletim sistemidir.
Pc nizden Kaynklanıyor.Benim RAM 2GB Ekran Kartim 512mb Ge Force 9600GT 256 bit kasma felan yok ols bile Combofix Kuruyorum Tariyor sonra Kasma diye birşey kalmıyor. Combofix indir pc yi tara kasma kalmaz.
Referans Adresler