Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR' Kullanıcı Hesabım Multi Hesap suçlaması ile Askıya Alındı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
xProtoss.# benim oyundan en yakın arkadaşımdır. Nasıl bir karardır ki '' Protoss üyesi onun multi hesabıdır.'' suçlamasıyla hesabım askıya alınır ?
Infinity adlı moderatör benim hesabımı askıya aldı.
Hesabımın Askısının Kaldırılmasını Talep Ediyorum. Hiç birşey yapmadım.
Bir konu açtım ban ile ilgili.Bi kaç huysuz tartışma geçti ve Protoss arkadaşım benim yazdıklarım hakkında beni destekledi.hemen hesabım askıya alındı var mı böyle adalet. Sad

Gerçekten bir hatam olduğunu düşünmüyorum ve en samimiyetimle söylüyorum o benim Multi Hesabım falan değildir.
WTR askıya alınan üyeliğim : Massive Poisoning ' tir.
Ip taramasinda 2 hesap ayni ip ùzerinden acilmis görùnùyor.Bu nedenle kapatildi.
arkadaş modlar senin aynı ip den girdiğini görmüyor mu nasıl pişkinliktirr Big Grin
2 hesapta da aynı ip var bunun açıklamasını da yap ?
Size yemin ederim aynı evdeydik isterseniz evin fotografını cekip koyayım . Ama size yemin ederim ki herhangi birşey söylemesi için ben konuşmadım. Saygılarımla. beyfendi
Oyundan arkadaşım oldugunu söyledim.
Hem neden multi hesap gibi birşey yapma gereği duyayım zaten konuyu kendim açmışım ban yedim diye. İlginç vallahi. ama modların hakikaten Ip'den gordugunu bilmiyordum. Ama doğru söylediğime inanmıyorsanız yinede hemen evin fotografını çekip koyayım. Siz bilirsiniz karar sizin.
Aynı ip den 2 kardeş siteye giremiyormu yani şimdi?
Sanırım bir tartışma konusunda benzer mesajların atılmasından dolayı böyle bir olay olmuş. Gerekli düzeltme yapılacaktır.
Hepinize tesekkür ederm anlayışınız için.
Olayı anlatır mısın , evden 2 arkadaş nasıl giriyorsunuz , bu hesabı da mı evden açtın ?
Referans Adresler