Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock'ın Fatihleri !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Hediyeler süper ama oynamıyorum bıraktım lanet olsun ! Big Grin
Bence çok saçma bir event yaw bu oyunda amaç birbirini öldürmek şimdi adamı öldüreceksin birde ss çekecen Ss.gif
(05-20-2011 05:08 PM)FatihSultanMehmet Yazılan: [ -> ]Bence çok saçma bir event yaw bu oyunda amaç birbirini öldürmek şimdi adamı öldüreceksin birde ss çekecen Ss.gif

Ekran görüntüsü alırken hilenin görüntülenmesinden mi korkuyosun ? Önce hilesiz oynamayı öğren sonra gel Angry

Bu arada PowerLevel olduğunda kabak gibi ortada TIKLA ! Angry
(05-20-2011 05:41 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]
(05-20-2011 05:08 PM)FatihSultanMehmet Yazılan: [ -> ]Bence çok saçma bir event yaw bu oyunda amaç birbirini öldürmek şimdi adamı öldüreceksin birde ss çekecen Ss.gif

Ekran görüntüsü alırken hilenin görüntülenmesinden mi korkuyosun ? Önce hilesiz oynamayı öğren sonra gel Angry

Bu arada PowerLevel olduğunda kabak gibi ortada TIKLA ! Angry

Ben bu adamı banladım 3 hesabı daha banlanmıştım ama hala akıllanmamış. Hala multi hesaplarla geliyor buraya...
OF hep böyle şeyler hafta içimi olur kardeş ya m045.gif
(05-20-2011 05:48 PM)KanuniSultanhan Yazılan: [ -> ]OF hep böyle şeyler hafta içimi olur kardeş ya m045.gif

La havle vela kuvvete illa billah. İstenmediğin yere daha neden zorla geliyorsun?
Premiumlar ney ? Bronze mi ?
sağlam event ama ben katılamam büyük ihtimalle Ss.gif
Gold premium tabii ki Big Grin
Burak bence sen 12 parmak çalışmalısın Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler