Arkadaşlar her yolu denedim ama düzelmiyor warrock açılıyor game start'a da basıyorum hs yükleniyor sonra hiçbirşey olmamış gibi masaüstünde kalıyor lütfen yardım edin
Bende de aynı sorun olmuştu dün. Hiçbir şey yapmadım. Bir süre sonra düzeldi. Oyundan kaynaklı. Böyle bir şey olunca hiç bir şeyi kurcalama. Bir süre sonra düzelir. Tavsiyem. Modeme reset at ve bilgisayarı yeniden başlat. Öyle dene
(05-20-2011 11:59 AM)askoman Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar her yolu denedim ama düzelmiyor warrock açılıyor game start'a da basıyorum hs yükleniyor sonra hiçbirşey olmamış gibi masaüstünde kalıyor lütfen yardım edin
sana en iyi yöntemi söylememi istersen oyunu bırak bir daha oynama aynı sorun bende de var yaklaşık 2.5 3 hafta oldu girmiyorum daha doğrusu giremiyorum

Çok girmek istiyorsanız Format %100 çözüm arkadaşlar
(05-20-2011 12:16 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Bende de aynı sorun olmuştu dün. Hiçbir şey yapmadım. Bir süre sonra düzeldi. Oyundan kaynaklı. Böyle bir şey olunca hiç bir şeyi kurcalama. Bir süre sonra düzelir. Tavsiyem. Modeme reset at ve bilgisayarı yeniden başlat. Öyle dene
Modeme reset attım bilgisayarı da yeniden başlattım yine hiçbirşey değişmiyor başka bir çözümü yokmu kaç gündür bekliyorum?
Yardımcı olabilecek yokmu