Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 12'nin Kapak Oyuncusu Belli Oldu !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
FIFA 12'nin ilk ekran görüntüsü yayımlandı ve oyunun kapağında kimin olacağı ortaya çıktı. Tahmin etmeye çalışanlar yanıldı, Mesut, Rooney, Kaka, Messi, Ronaldo diyenler yanıldılar, zira kapakta oldukça şaşırtıcı bir isim var. Kendisi Borussia Dortmund'un bu yıl Almanya liginde Alman basını tarafından yılın en iyi defans oyuncusu seçilen Mats Hummels.

Mats Hummels, "Gençken arkadaşlarımızla bütün gün FIFA oynardık ve hep düşünürdük, 'acaba bu oyunun kapağında olmak nasıl bir histir?'" diyerek konuyla ilgili heyecanını belirtmiş. İşte oyunun ilk ekran görüntüleri:

[Resim: galeri_14.jpg]

[Resim: galeri_12.jpg]

[Resim: galeri_13.jpg]

[Resim: galeri_15.jpg]

[Resim: galeri_16.jpg]

KAYNAK
İlginç. Genelde o sene ön plana çıkanlar koyulurdu. Ben C. Ronaldo, Mesut, Nuri gibi isimler beklerdim. Big Grin
(05-20-2011 11:39 AM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]İlginç. Genelde o sene ön plana çıkanlar koyulurdu. Ben C. Ronaldo, Mesut, Nuri gibi isimler beklerdim. Big Grin

Bu adam Almanya'da en iyi defans seçilmiş ama futbolun amacı gol atmak olduğu için FIFA gibi bir oyunun kapak resmine defans oyuncusu koymak ne kadar akıllıca bir davranış düşünmek gerekir. Herhalde Almanya'daki satışları arttırmak istiyorlar Smile
Ben Messi Ronaldo Rooney ve Mesut koyulur diye tahmin ediyordum.
ilginç çok tanınmayan bir oyuncu Smile
Messi daha iyi olabilirdi.
Mesut ve Hazard olabilirdi bence
guizayı koysalar bukadar şaşırmazdım Big Grin

ama artık ınsanlarda önyargı olusmus. ilk 2 isim messi ronaldo. sonra genelde fifada kapak olmaya alısan ısm rooney gelirdi farklı olmus fifaya hayırlı olsn diyelim Big Grin
Şaşırdım
(05-20-2011 01:51 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Şaşırdım

aynen o_O
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler