Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Deprem Anında Yapılması Gerekenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-20-2011 12:41 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(05-20-2011 12:36 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Deprem dede konuştu.

Kardeşim emeğin için sağol ama bıktım şu deprem anı muhabbetinden 1 burdakilerin hepsini o anlık heyecan ve korkuyla yapamazsınız çünkü sık yaşamıyorsunuz Japonlar nasıl yapıyor demeyin sık yaşıyorlar yani alışmışlar 2 bunları hiç kimse takmaz depremden korunmak pekde kolay değildir.

Ben takmam demiyorum zaten biliyorum.Ama çoğu insan takmıyor...

evde tek başımayım acayip derecede canım sıkkın senle uğraşmak istemiyorum okuma konuyu yorumda yapma adamın asabını bozma

Adamın emeği için teşekkür ettim sakin millet adam evde tek hıncını benden çıkarıyor farkına varın ve halkımızın böyle konularda duyarsız olduğunu vurguladım bunun neresi sizi rahatsız etti anlamadım.
İstediğim konuyu okurum ve yorum yaparım bunun hesabını kimse bana soramaz bunu bil asab dediğin şey istediğin kadar bozulsun sonuçta gene düzeliyor merak etme.
(05-20-2011 02:16 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(05-20-2011 12:41 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(05-20-2011 12:36 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Deprem dede konuştu.

Kardeşim emeğin için sağol ama bıktım şu deprem anı muhabbetinden 1 burdakilerin hepsini o anlık heyecan ve korkuyla yapamazsınız çünkü sık yaşamıyorsunuz Japonlar nasıl yapıyor demeyin sık yaşıyorlar yani alışmışlar 2 bunları hiç kimse takmaz depremden korunmak pekde kolay değildir.

Ben takmam demiyorum zaten biliyorum.Ama çoğu insan takmıyor...

evde tek başımayım acayip derecede canım sıkkın senle uğraşmak istemiyorum okuma konuyu yorumda yapma adamın asabını bozma

Adamın emeği için teşekkür ettim sakin millet adam evde tek hıncını benden çıkarıyor farkına varın ve halkımızın böyle konularda duyarsız olduğunu vurguladım bunun neresi sizi rahatsız etti anlamadım.
İstediğim konuyu okurum ve yorum yaparım bunun hesabını kimse bana soramaz bunu bil asab dediğin şey istediğin kadar bozulsun sonuçta gene düzeliyor merak etme.

eğer biraz daha zırvalamaya devam edersen, asabını bir daha düzelmeyecek şekilde bozarım. kaybol şimdi.
Beyler tartışma çıkarmayalım lütfen.
(05-20-2011 02:24 AM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Beyler tartışma çıkarmayalım lütfen.

yok bişi biz hallettik Smile
(05-20-2011 12:24 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kelime-i Şahadet getir ve Allah'ım sana geliyorum de Smile

karamsar Big Grinm045.gifm045.gifBig Grin
Siyanürlü bölgede deprem oluyor. İlginç.
Çok düşüncelisin teşekkürler Smile
HAARP
teşekkürler victory.gif
(05-20-2011 12:24 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kelime-i Şahadet getir ve Allah'ım sana geliyorum de Smile

Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler