Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Böyle bir şey olabilir mi ???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Genellikle arsa ve geniş dallarındaki odalarda hack atmak bir hayli zor oluyor bu gibi bölümlerde 4 kişiyi birden vurmak oldukça zor 4-5-6 kişiyi birden aynı anda vuranları odadan otomatik bir şekilde atma gibi bir şey olabilir mi ?

(dar alanda olmaz ama baseye bir t-bomb ile 8 kişi birden ölebiliyor)
Şahsen ben battle'cıyım uçakla 7-8 kişi ard arda vurabiliyorum eğer dediğin sistem olmuş olsaydı birsürü puan kaybederdim SmileSmile
opklar için söylemiştim 7-8 kişi aynı anda vuramazsın sanırım victory.gif
(05-19-2011 10:02 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]opklar için söylemiştim 7-8 kişi aynı anda vuramazsın sanırım victory.gif

Sanırım ben anlatamadım uçakla karşı baseye dalınca toplu gezenlerin arasında sağ tuşla bomba saldımmı 5 ila 7 arasında insan ölüyordu yani dediğin sistem 4 - 5 - 6 insan vurduğunda değil aynı takımda bulunan tüm kişileri öldürdüğünde otomatik atmalı..
(05-19-2011 10:06 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]
(05-19-2011 10:02 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]opklar için söylemiştim 7-8 kişi aynı anda vuramazsın sanırım victory.gif

Sanırım ben anlatamadım uçakla karşı baseye dalınca toplu gezenlerin arasında sağ tuşla bomba saldımmı 5 ila 7 arasında insan ölüyordu yani dediğin sistem 4 - 5 - 6 insan vurduğunda değil aynı takımda bulunan tüm kişileri öldürdüğünde otomatik atmalı..

Katılıyorum, Ben de bir conturas cı olarak 5-6 kişi ard arda vurduğum çok olur, özellikle MD500 ile Smile
Doğukan hani uçak öğretecektin bana Sad
Öyle bir şey yok.
(05-19-2011 10:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Doğukan hani uçak öğretecektin bana Sad

O kolay abi bi' ara boşta kalınca en azından taktiklerini öğretirim.. Gerçi 7-8 aydır girmiyordum bende unutmuşum Big GrinBig Grin
(05-19-2011 10:15 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]
(05-19-2011 10:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Doğukan hani uçak öğretecektin bana Sad

O kolay abi bi' ara boşta kalınca en azından taktiklerini öğretirim.. Gerçi 7-8 aydır girmiyordum bende unutmuşum Big GrinBig Grin

Acemiyi(beni) karsına alırsın iste denersin olursa öğretirsin Tongue
Referans Adresler