Genellikle arsa ve geniş dallarındaki odalarda hack atmak bir hayli zor oluyor bu gibi bölümlerde 4 kişiyi birden vurmak oldukça zor 4-5-6 kişiyi birden aynı anda vuranları odadan otomatik bir şekilde atma gibi bir şey olabilir mi ?
(dar alanda olmaz ama baseye bir t-bomb ile 8 kişi birden ölebiliyor)
Şahsen ben battle'cıyım uçakla 7-8 kişi ard arda vurabiliyorum eğer dediğin sistem olmuş olsaydı birsürü puan kaybederdim

opklar için söylemiştim 7-8 kişi aynı anda vuramazsın sanırım

(05-19-2011 10:02 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]opklar için söylemiştim 7-8 kişi aynı anda vuramazsın sanırım 
Sanırım ben anlatamadım uçakla karşı baseye dalınca toplu gezenlerin arasında sağ tuşla bomba saldımmı 5 ila 7 arasında insan ölüyordu yani dediğin sistem 4 - 5 - 6 insan vurduğunda değil aynı takımda bulunan tüm kişileri öldürdüğünde otomatik atmalı..
(05-19-2011 10:06 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ] (05-19-2011 10:02 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]opklar için söylemiştim 7-8 kişi aynı anda vuramazsın sanırım 
Sanırım ben anlatamadım uçakla karşı baseye dalınca toplu gezenlerin arasında sağ tuşla bomba saldımmı 5 ila 7 arasında insan ölüyordu yani dediğin sistem 4 - 5 - 6 insan vurduğunda değil aynı takımda bulunan tüm kişileri öldürdüğünde otomatik atmalı..
Katılıyorum, Ben de bir conturas cı olarak 5-6 kişi ard arda vurduğum çok olur, özellikle MD500 ile

Doğukan hani uçak öğretecektin bana