Aslında ben açıcaktım ama biraz tedirgin oldum neyse teşekkürler.. Ben aldım 15-20 dk. önce işe yarıyor..

hocam sana gerçekten teşekkür ederim. günlerdir bekleyen diskografi ve dökümanlarım var, şimdi hızlı indirebileceğim. teşekkürler.
Güzel konu teşekkürler aslında upload sitelerinde premium a gerek yok modeme reset at bekleme süresi filan kalmıyo.
saol kardeşim güzel paylaşım
modeme reset atmak nereden baksan 2 dk nı alıyor ve o sırada nette işin varsa kesmek zorunda belki önemli işlerin varsa zor duruma sokuyor . en güzeli premium işte beleş bulmuşsun hala modeme reset at diyorsun

. şaka bir yana işine yarayan arkadaşlar olduğuna sevindim . seri şekilde indirmek istiyorsanız jdownloadır premıum ekle seçeneğinden kullanıcı adınızı kaydetmeniz eterli olacaktır . aynı anda istediğin kadar rapid dosyasını indirebilirsiniz . BİLMEYENLER İÇİNDİ BU

(05-19-2011 10:04 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]modeme reset atmak nereden baksan 2 dk nı alıyor ve o sırada nette işin varsa kesmek zorunda belki önemli işlerin varsa zor duruma sokuyor . en güzeli premium işte beleş bulmuşsun hala modeme reset at diyorsun
. şaka bir yana işine yarayan arkadaşlar olduğuna sevindim . seri şekilde indirmek istiyorsanız jdownloadır premıum ekle seçeneğinden kullanıcı adınızı kaydetmeniz eterli olacaktır . aynı anda istediğin kadar rapid dosyasını indirebilirsiniz . BİLMEYENLER İÇİNDİ BU 
Aynen katılıyorum. Benim modeme rest atsamda bilgisayara da rest atmadan internet kesinlikle gelmiyordu

modemin uyu bozuk sanırım

..
en güzeli duckload hızda düşmüyo 1 dakika bekliyosun süresi artmıyo

(05-19-2011 10:26 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]en güzeli duckload hızda düşmüyo 1 dakika bekliyosun süresi artmıyo 
ahhh ahhh ducload premiumu kim kaybetmiş biz bulalım

kaç gb dosyayı tek link upload download edebiliyorsun . zaten şimdi ducload revaçta .