Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BEDAVA RapidShare premium herkese
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkadaşlar rapidshare kendi etti kendi buldu . şimdi de bir site aracılığıyla mı nedir tam bilmiyorum 11 günlük bedava premium üyelik dağıtarak yeniden üye çoğaltmaya çalışıyor . aşağıdaki 1. linke tıklayın . ilk kutuya mailinizi yazın alttaki kutuya yandaki doğrulama kodunu . mailinize gelecek olan promo code ile RAPİDSHAREDEki accountunuzu ( yoksa üye olmalısınız) 11 gün beleş premium kullanın . lazım olanlar için faydalı olur belki .
SAYGILAR beyfendi

*********** http://pcworld.hu/rapidsharekupon *************

*********** https://www.rapidshare.com/ *************
Aslında ben açıcaktım ama biraz tedirgin oldum neyse teşekkürler.. Ben aldım 15-20 dk. önce işe yarıyor.. Smile
hocam sana gerçekten teşekkür ederim. günlerdir bekleyen diskografi ve dökümanlarım var, şimdi hızlı indirebileceğim. teşekkürler.
Güzel konu teşekkürler aslında upload sitelerinde premium a gerek yok modeme reset at bekleme süresi filan kalmıyo.
saol kardeşim güzel paylaşım
modeme reset atmak nereden baksan 2 dk nı alıyor ve o sırada nette işin varsa kesmek zorunda belki önemli işlerin varsa zor duruma sokuyor . en güzeli premium işte beleş bulmuşsun hala modeme reset at diyorsun Big Grin . şaka bir yana işine yarayan arkadaşlar olduğuna sevindim . seri şekilde indirmek istiyorsanız jdownloadır premıum ekle seçeneğinden kullanıcı adınızı kaydetmeniz eterli olacaktır . aynı anda istediğin kadar rapid dosyasını indirebilirsiniz . BİLMEYENLER İÇİNDİ BU beyfendi
(05-19-2011 10:04 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]modeme reset atmak nereden baksan 2 dk nı alıyor ve o sırada nette işin varsa kesmek zorunda belki önemli işlerin varsa zor duruma sokuyor . en güzeli premium işte beleş bulmuşsun hala modeme reset at diyorsun Big Grin . şaka bir yana işine yarayan arkadaşlar olduğuna sevindim . seri şekilde indirmek istiyorsanız jdownloadır premıum ekle seçeneğinden kullanıcı adınızı kaydetmeniz eterli olacaktır . aynı anda istediğin kadar rapid dosyasını indirebilirsiniz . BİLMEYENLER İÇİNDİ BU beyfendi

Aynen katılıyorum. Benim modeme rest atsamda bilgisayara da rest atmadan internet kesinlikle gelmiyordu Smile modemin uyu bozuk sanırım Sad..
en güzeli duckload hızda düşmüyo 1 dakika bekliyosun süresi artmıyo Smile
(05-19-2011 10:26 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]en güzeli duckload hızda düşmüyo 1 dakika bekliyosun süresi artmıyo Smile

ahhh ahhh ducload premiumu kim kaybetmiş biz bulalım Big Grin kaç gb dosyayı tek link upload download edebiliyorsun . zaten şimdi ducload revaçta .
(05-19-2011 10:30 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]
(05-19-2011 10:26 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]en güzeli duckload hızda düşmüyo 1 dakika bekliyosun süresi artmıyo Smile

ahhh ahhh ducload premiumu kim kaybetmiş biz bulalım Big Grin kaç gb dosyayı tek link upload download edebiliyorsun . zaten şimdi ducload revaçta .

O sitede premiuma gerek mi var arkadaş en güzel upload sitesi şimdilerde Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler