Tabi tabi tabi . Kesinlikle öyle olmalı. Sen ne adi bir insansın , warrock-stats'tan gir bi bak günde 562.000 , 1.000.000 Exp alan insanlar var. Bunlarla uğraş benim gibi adamlarla uğraşacağına.
(05-19-2011 09:07 PM)Massive Poisoning Yazılan: [ -> ]Tabi tabi tabi . Kesinlikle öyle olmalı. Sen ne adi bir insansın , warrock-stats'tan gir bi bak günde 562.000 , 1.000.000 Exp alan insanlar var. Bunlarla uğraş benim gibi adamlarla uğraşacağına.
KUYRUK ACINI BANA HAKARET EDEREK ÇIKARMA! BANLATTIM İŞTE, BANLATTIM OH OLSUN! OHOHOHOŞ!
Eğer çarında hack açmadıysan banlanmanın sebebi küfür etmek olabilir ettin mi hiç ?
Cinema şimdi sen böyle adamları banlatacağına git Weeey'leri banlat. O adamda hiç birsey yok. !

Teşekkür ederim.Haksız yere ban attırdığın için.Allah'ta inşallah seni hayatta başka alanlarda sana bir haksızlığa uğratır.O zaman eşitlenmiş oluruz.
(05-19-2011 09:08 PM)xProtoss.# Yazılan: [ -> ]Cinema Şimdi Sen Bole Adamları Banlatacaqına Git Weeey'leri Banlat. O adamda Hiç Birsey Yok. !

(05-19-2011 09:09 PM)Massive Poisoning Yazılan: [ -> ]Teşekkür ederim.Haksız yere ban attırdığın için.Allah'ta inşallah seni hayatta başka alanlarda sana bir haksızlığa uğratır.O zaman eşitlenmiş oluruz.
(05-19-2011 09:08 PM)xProtoss.# Yazılan: [ -> ]Cinema Şimdi Sen Bole Adamları Banlatacaqına Git Weeey'leri Banlat. O adamda Hiç Birsey Yok. !

Önce Türkçe yazmayı öğren.
Tartışma daha da büyüyeceğinden dolayı konu kilit.
xProtoss.# , Massive Poisoning nin multi hesabıdır .
Gereken cezayı aldılar .