Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Benim hakkımda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar şimdi bu oyunda aşırı derecede sinirliyim. Bi' gün patlayacam düz gidicem deli ediyorlar beni. CQC'de oynuyorum 30 adam vurdummu hack diyorlar geniş alana giriyorum 60 defa ölüyorum ses çıkartmıyom 1 kişi hack demiyor noob yazıyor. Orman oynarım 80 adam vurursun hacker deyip kick atarlar. Bu oyunda bana karşı gıcığı olan varsa yazsın arkadaşım cidden aşırı sinirleniyorum.. Ben yıllardır oynuyorum, oyunun tadını hackler bozdu zaten hırsızlar kaçırdı birde siz böyle moral bozmayın. Oyundakilerin çoğu beni tanır nasıl oynarım benim kim olduğumu yaşımı adımı vs. dostumuzda çok ama gel gel gelelim ki bu muhabbetler çok can sıkmaya başladı. Bilginize adam vuruyorsun hacker oluyorsun... Bu nasıl iş ya bir de herkesin elinde spectre, t-bomb, scorpion ve cx-storm bune arkadaş beleşmi dağıtıyorlar bunları Yeter Artık ...
Yanlış hatırlamıyorsaam sen 1 yıl önce falan 30 level civarı bişeydin ne zaman 72 oldun ? (Hack demiyorum hea sinirlenme yanlışta hatırlıyor olabilirim )
1 ayda 80 olanlar var !!
(05-19-2011 08:37 PM)raduy3v Yazılan: [ -> ]1 ayda 80 olanlar var !!

1 ayda 80 olanlar opk ile kasanlar ben seni soruyorum ?
(05-19-2011 08:37 PM)raduy3v Yazılan: [ -> ]1 ayda 80 olanlar var !!

Hack ile kasanlarla bir mi tutuyorsun ?
sen opk odalarında kasıyosun raduyev bide kalkmış laga luga yapıyosun forumda ilk önce opk odalarını bi bırak..
ben size oyunumdan bahsedıyorum laga luga argoları kullanma adam gıbı cvp ver oyunda hack kullandıgımı goren varsa yazsın yoksa ole yaptın bleyaptın demenıze hakkınız bıle yok
(05-19-2011 08:46 PM)raduy3v Yazılan: [ -> ]ben size oyunumdan bahsedıyorum laga luga argoları kullanma adam gıbı cvp ver oyunda hack kullandıgımı goren varsa yazsın yoksa ole yaptın bleyaptın demenıze hakkınız bıle yok

Senin opk da kasılmaya hakkın var öylemi ?
ee seni opk odalarında görenler doğal olarak hack diyolar buna şaşırmaman lazım Wink
5 dk önce 50-60 death için teşekkürler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler