Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CRC Checksum Error
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar son gelen paketten sonra oyunu sadece bir kere oynayabildim..

Şöyle bir hata alıyorum ve her ne kadar orijinal dosyasını indirip yüklesem de çözemedim silip baştan yüklemek istemiyorum ufak hata yüzünden onca paketi çözümleriniz nelerdir şimdiden ilgilenenler için teşekkür ederim..
[Resim: 6373.jpg]
Yeni gelen patchten sonra yine bu hatayı veriyorsa BENCE baştan yüklemen lazım ufak bi hata olabilir ama sonuçta oyunu açmıyor ve antivirüs programın patch sırasında bazı dosyaları silmiş olabilir Smile ama sen bilirsin diğer tecrübeli üyerler birazdan cevap yazar
(05-19-2011 02:04 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Yeni gelen patchten sonra yine bu hatayı veriyorsa BENCE baştan yüklemen lazım ufak bi hata olabilir ama sonuçta oyunu açmıyor ve antivirüs programın patch sırasında bazı dosyaları silmiş olabilir Smile ama sen bilirsin diğer tecrübeli üyerler birazdan cevap yazar

Teşekkürler beyfendi en son düşündüğüm çözüm yolu silip yüklemek biraz beklemeliyim çözümü bir arkadaş bulur diye umuyorum Smile
(05-19-2011 02:06 PM)o0CeNko0 Yazılan: [ -> ]
(05-19-2011 02:04 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Yeni gelen patchten sonra yine bu hatayı veriyorsa BENCE baştan yüklemen lazım ufak bi hata olabilir ama sonuçta oyunu açmıyor ve antivirüs programın patch sırasında bazı dosyaları silmiş olabilir Smile ama sen bilirsin diğer tecrübeli üyerler birazdan cevap yazar

Teşekkürler beyfendi en son düşündüğüm çözüm yolu silip yüklemek biraz beklemeliyim çözümü bir arkadaş bulur diye umuyorum Smile

İnşallah ama bak bide çözülmüş sorunlar bölümünde orda son gelen patchle ilgli bir şey var onada bak onu yap olmazsa ...
m60.dds dosyası eksik dosyayı oyuna sorunsuz giren birinden iste gereklı yere koy
(05-19-2011 02:08 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]m60.dds dosyası eksik dosyayı oyuna sorunsuz giren birinden iste gereklı yere koy

Teşekkürler beyfendi ama ben yükledim fakat yine hata aldım.. Smile

Sorunsuz oyuna giren bir arkadaşım dosyayı kendi PC den upload ederek bana link atabilir mi birde öyle deneyeyim.. Smile
[Resim: 6608.jpg]

(05-19-2011 02:07 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]
(05-19-2011 02:06 PM)o0CeNko0 Yazılan: [ -> ]

İnşallah ama bak bide çözülmüş sorunlar bölümünde orda son gelen patchle ilgli bir şey var onada bak onu yap olmazsa ...

Onları denedikten sonra yine aldım ve konuyu öyle açtım..
Patch geri almayı dene . Bilmiyorsan Ö.M yoluyla ulaş bana Smile
(05-19-2011 02:40 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Patch geri almayı dene . Bilmiyorsan Ö.M yoluyla ulaş bana Smile

Şimdi onu deniyorum bir şekilde birşeyler yapıyorum farklı farklı hatalar alıyorum Big Grin sanırım en iyisi paketleri yüklemek olacak diye düşündüm "version.cfg" dosyasında

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 20
Client = 20
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Yapdım öyle deniyeceğim şimdi Smile Teşekkürler... beyfendi
Bende bu konudan bahsetmiştim.
Sorunu paketler ile çözdüm teşekkürler ilgi gösterenlere...
Referans Adresler