05-19-2011, 01:33 PM
Sayfalar: 1 2
05-19-2011, 01:50 PM
Sabırsızlanıyorum biran önce çıksın 

05-19-2011, 02:02 PM
kesinlikle alıcam 

05-19-2011, 02:02 PM
(05-19-2011 01:22 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ](05-19-2011 12:38 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ](05-19-2011 12:25 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Nedir bu Amerika'nın Rusya korkusu adamlara Rus de hemen tırsıyorlar.Tedirginler filmlerde,oyunlarda,kitaplarda fark ederseniz Amerika vs Rusya'dır anlamadım gitti.
Rusların ordularını hiç duymadın herhalde ? Zamanında kızıl orduları vardı sonra Sovyet Rusyanın dağılışıyla o orduda dağıldı sanırım gerçiŞuan avrupa ülkelerinin en büyük korkusu Rusya. Zaten avrupa devletlerinin hepsi bir durumda. Eğerki Rusyayı etkisiz hale getirirlerse Türkiye'nin de pek bi fazla ömrü kalmaz. Komşu ülke olmamız ve karşımızda aynı ülkeleri olması da bizi Rusyaya yakın tutar. Yani düşmanımın düşmanı benim dostumdur hesabı
Bu da bizi ilk hedeften 2. hedefe ittiriyor. Hatta Rusya & Türkiye arasındaki vize derdide ortadan kalktı
Türkiye'nin fazla bir ömrü kalmazmı haha güldürme beni şuan Türkiye görünmeyen güç anlıyacağın hindistanda kontrolü elimizde bir çok nükleer bomba ve amerika coğrafyası üzerinde buna benzer bombalar var şimdi bordo bereliler diyeceğim ama savaş artık düğme savaşı düğmeye bas füze uçsun.Sen İstanbul'un yer altını bilirmisin Osmanlı döneminde inşa edilen tünellerde şimdi neler var neler.Türkiye'ye şuan hangi ülke saldırabilir Rusya tamam güçlü bir devler ama Türkiye'ye hiç kimse doğrudan saldırı yapamaz.Anca içerden içerden bunuda yapıyorlar şuan Türkiye'de bir iç savaş var ama üzerine perde çekilmiş sen merak etme Rusya olmasın hatta bütün dünya düşmanımız olsun bize birşey olmaz.
Onu geçelimde istedikleri kadar orduları olsun bizim tek inancımız Allah onun vatan için Rabb'imizin yanına giderizde
(05-19-2011 01:11 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ](05-19-2011 12:25 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Nedir bu Amerika'nın Rusya korkusu adamlara Rus de hemen tırsıyorlar.Tedirginler filmlerde,oyunlarda,kitaplarda fark ederseniz Amerika vs Rusya'dır anlamadım gitti.
Amerika'dan sonra dünyanın en büyük ülkesi RUSYA'dır.Hem ekonomi hem finansal hemde askeri konuda.
Gün gelecek dünyaya Rusya hakim edecek ve Türkiye'de bundan pay alacak.
Ayrıca Rusların ürettiği askeri techizat dünyada sayılıdır.
Bkz:Kalaşnikof serisi.
Dipnot:Bu senenin şampiyonu bence Battlefield 3 olacak.Ama görüşüne göre MW3'ün seneryosu her zamankinden daha sürükleyici gibi.
Çok fazla film izleme Ruslar coğrafya olarak büyükler ama Anlattığım gibi derin devlet kavramı Türkiye'de kendin aşmış
Bir çok hadisde Türkler dünyaya 2 kez hakim olacağı yazar 1. si oldu Osmanlı ya 2. si bekliyoruz inşallah ben ölmeden olur.
Türkiye'nin Rusya'ya kafa tutabileceğini inanan insanlar varmı bu ülkede halen ? Yazık.
Duygusal olmaya gerek yok.Rusya Türkiyede çok üstün durumda.Amerika bile çekinirken Rusyadan kalkıp Türkiyenin Rusyaya kafa tutması sadece komik diye adlandırılır.En basitinden daha Nükleer santralimiz yok.Rusyada 8 tane var bu bile milli gelirin en az %100 etkileyecek bi unsur.
Ayrıca bahsettiğin o derin devlet olayı hikaye.Bugün Türkiyede Pkk gibi bi sorun varken halen soğuktan donarak ölen insanlar varken ve halen açlık sınırırın altında 3 kuruş parayla geçinen insanlar varken derin devlet sadece bi oluşumdur.
05-19-2011, 09:52 PM
bf3 multide araç kullanımı yönünden iyi olcak ama vuruş hissi,senaryo için kesinlikle mw3.
Sayfalar: 1 2
Şuan avrupa ülkelerinin en büyük korkusu Rusya. Zaten avrupa devletlerinin hepsi bir durumda. Eğerki Rusyayı etkisiz hale getirirlerse Türkiye'nin de pek bi fazla ömrü kalmaz. Komşu ülke olmamız ve karşımızda aynı ülkeleri olması da bizi Rusyaya yakın tutar. Yani düşmanımın düşmanı benim dostumdur hesabı
Bu da bizi ilk hedeften 2. hedefe ittiriyor. Hatta Rusya & Türkiye arasındaki vize derdide ortadan kalktı