Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Zafer Plaza Sinema Bileti Kampanyası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Zafer Plaza Sinema Bileti Kampanyası

20 Nisan-31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Zafer Plaza’da öğrencilere özel sinema indirimi…
20 Nisan-31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Zafer Plaza Cinetech’te öğrencilere özel bir kampanya var. 2 bilete karşılık tek bilet ücreti ödeyecek öğrenciler kampanyadan 31 Temmuz 2011 tarihine kadar yararlanabilecek.
eee Smile
Gencturkcellde herzaman var Smile
Nerede bu Tuna ?
Doğru diyosun ama bunda detay verıyım ogrencı olmana gerek yok iki kişi gidiyosun tek bilet fiyatına ıkı tane alıyosun Pazartesi,Çarsamba.Perşembe.Cuma gunlerı gecerlıbeyfendi
Bursa-Zafer Plaza AVM' de beyfendi
konu adını gördüm direk daldım içeri çocukluğum bursada geçti . kapalı çarşıda saatçi dükkanımız vardı . ne günlerdi ya . adamım
(05-19-2011 12:01 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]Doğru diyosun ama bunda detay verıyım ogrencı olmana gerek yok iki kişi gidiyosun tek bilet fiyatına ıkı tane alıyosun Pazartesi,Çarsamba.Perşembe.Cuma gunlerı gecerlıbeyfendi
Bursa-Zafer Plaza AVM' de beyfendi

sağlam kampanyaymış victory.gif
ankaradan bursaya sinemaya mı gitcez? Big Grin
(05-19-2011 01:27 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]ankaradan bursaya sinemaya mı gitcez? Big Grin

Söliyelim Ankarada da başlatsınlar ? TongueBig Grin
Bursa şehri, toplar şehri. Sinemaya el ele giren çiftler görebilirsiniz.
(05-19-2011 10:37 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Bursa şehri, toplar şehri. Sinemaya el ele giren çiftler görebilirsiniz.

Bu tür ağır itamlarda bulunmasak? Ben bir kere bile el ele gezen erkek çift görmedim. m045.gifAngry
Referans Adresler